Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

17 Лютого, 2020 р., 14:16
Цього року День Святого Валентина та всіх закоханих святкували у Великобурлуцькому Будинку культури ввечері 14 лютого.  
14 Лютого, 2020 р., 11:57
Щорічно 15 лютого українська спільнота на державному рівні відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Цей день - нагадування для всіх поколінь українців про взірець мужності, самовідданості, вірності присязі, яким стали воїни-інтернаціоналісти, день, коли ми віддаємо шану тим солдатам і офіцерам, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок на території Афганістану, Іраку, учасникам бойових дій в Югославії та інших «гарячих точках».
14 Лютого, 2020 р., 10:10
В зв’язку з погіршенням погодних умов та значними опадами снігу протягом 12 та 13 лютого здійснювалася розчистка понад 80 км автошляхів на території об’єднаної територіальної громади Великобурлуцької селищної ради.
13 Лютого, 2020 р., 17:05
У приміщенні Великобурлуцького районного сектору Головного управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Харківській області 13 лютого відбулася робоча нарада, на яку був запрошений селищний голова Віктор Терещенко. Начальник районного сектору Юрій Лещенко зазначив, що за високі показники у службовій діяльності та за підсумками роботи у 2019 році колектив зайняв третє місце серед районних секторів області та був відзначений грамотою Головного управління ДСНС України у Харківській області. Також Юрій Лещенко висловив подяку селищному голові Віктору Терещенко та депутатському корпусу селищної ради за сприяння у діяльності районного сектору. Зокрема у 2019 році згідно Програми соціально-економічного розвитку Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади у 2019-2020 роках було виділено субвенцію у розмірі 50 тис. грн. За ці кошти було придбано пожежно-технічне обладнання: комплекти білих пожежних рукавів, мотокоса, бензоріз та оприскувач. На завершення Віктор Терещенко привітав з відзнакою діяльності районного підрозділу, відповів на запитання колективу та висловив намір і в подальшому надавати всю можливу допомогу, оскільки від налагодженої роботи сектору залежить добробут громади.
11 Лютого, 2020 р., 13:33
9 лютого 2020 року в смт Великий Бурлук в спортивному залі КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» відбулися перші в історії Великобурлуччини спортивні змагання з бадмінтону «Різдвяний Кубок Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади 2020 року».
11 Лютого, 2020 р., 11:03
В спортивному залі КЗ «Великобурлуцький ліцей» 8 лютого пройшли спортивні змагання з баскетболу 3х3 «Кубок мужності 2020 року» серед команд колективів фізичної культури (КФК) організацій, підприємств, установ Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади та Великобурлуцького району.
06 Лютого, 2020 р., 09:03
31 січня 2020 року для представників органів місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад, представників неурядових організацій та громадських активістів з Великобурлуцького, Дворічанського, Куп’янського та Печенізького районів Харківської області Чугуївською правозахисною групою був проведений тренінг по впровадженню Дорожніх карт реформ на місцях через організацію та проведення локальних адвокаційних кампаній. 
03 Лютого, 2020 р., 17:01
3 лютого у Великобурлуцькому Будинку культури відбувся урочистий захід присвячений 77-ій річниці визволення селища Великий Бурлук від нацистських загарбників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних