Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Дергачах відновлюватимуть інклюзивний центр для дітей

Дата: 02.02.2024 12:51
Кількість переглядів: 77

Фото без опису

Про це йшлося під час засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванов.

«Контроль за доброчесним і доцільним розподіленням коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії під час відновлення – одне із пріоритетних завдань обласної робочої групи», - зазначив Євген Іванов.  

Адмінбудівлю в середмісті Дергачів, пошкоджено внаслідок обстрілів російських окупантів навесні 2022 року. До повномасштабного вторгнення в будівлі створили інклюзивний центр для дітей. Нині фахівці центру проводять виїзні заняття і попит на послуги росте – минулого року провели більше 600 тренінгів. Оголошена вартість відновлювальних робіт – більш як 20 мільйонів гривень. 

«Відбудова цього об’єкту фінансується коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Згідно запитам населення, доцільно проводити відновлювальні роботи в цій будівлі. В громаді готові здійснити підвіз учнів до центру. На випадок повітряної тривоги або загрози обстрілів, діти зможуть дістатися укриття, яким забезпечено будівлю», - зазначив перший заступник начальника Дергачівської МВА Костянтин Лизлов.  

Також в межах засідання розглянули проведення тендерних закупівель Департаментом оборонної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Харківської ОВА. Впродовж 2023 року було укладено 23 договори на загальну суму більш як 104,4 мільйона гривень.

«Тендерні закупівлі стосувалися матеріально-технічного забезпечення українських захисників, а також фінансуванню будівництва і розробки оборони регіону.  Порушень при проведенні публічних закупівель виявлено не було», - додав Євген Іванов.

Фото


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних