Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

03 Березня, 2020 р., 14:32
З 24 лютого по 1 березня відзначається Масничний тиждень – останній тиждень перед Великим постом. Великобурлуцька громада святкувала Масницю народним гулянням у суботу 29 лютого.
26 Лютого, 2020 р., 14:07
22 лютого 2020 року в смт Великий Бурлук в спортивному залі КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» відбулися спортивні змагання з тенісу настільного - «Кубок визволення селища Великий Бурлук 2020 року».
26 Лютого, 2020 р., 13:38
Головне завдання для кожного з нас – зберегти для нащадків свою рідну мову, шанувати та любити її. Абсолютну більшість населення України споконвіку складають представники української етнічної спільноти. Тому саме українській мові Конституцією України надано статус державної мови, що повністю відповідає державотворчій ролі української нації. Поряд з тим, у нашій країні використовуються мови, які є рідними для представників різних національностей. Починаючи з 2002 року, українці щорічно 21 лютого відзначають Міжнародний день рідної мови як свято багатомовності, взаєморозуміння та взаємоповаги.
21 Лютого, 2020 р., 14:47
21 лютого 2020 року відбулося чергове засідання 29 сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання.
20 Лютого, 2020 р., 15:00
З метою розвитку шахів та популяризації досягнень шахової гри, підвищення майстерності юних шахістів, виявлення талановитих шахістів, 18 лютого Комунальним закладом «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості» спільно з Комунальним закладом «Великобурлуцька дитячо-юнацька спортивна школа» було організовано та проведено І етап обласних змагань з шахів «Шахова корона». У змаганнях взяли участь команди юних шахістів КЗ «Великобурлуцький ЦДЮТ», КЗ «Великобурлуцький ліцей», КЗ «Першогнилицький ліцей».
20 Лютого, 2020 р., 11:37
20 лютого у Великобурлуцькому будинку культури пройшов мітинг-реквієм до Дня Героїв Небесної сотні. Захід присвячений пам’яті людей, які розкрили нам очі, які змусили подивитися на життя зовсім по іншому, які своїм прикладом показали, як треба сьогодні відстоювати незалежність та всім серцем любити Україну.
20 Лютого, 2020 р., 09:02
Великобурлуцька селищна рада є учасником третього раунду Програми «U-LEAD з Європою» за напрямом з покращення якості надання адміністративних послуг для населення. В рамках цього раунду громадам-учасницям надається інституційна (консультування та навчання) та матеріальна допомога (розробка зонування приміщення ЦНАП, придбання меблів та офісної техніки).
19 Лютого, 2020 р., 16:18
Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко приймав участь в конференції «Наближаючи послуги», яка відбулася 18 лютого в Українському домі в м. Київ та зібрала понад 400 лідерів громад, керівників ЦНАП та експертів у сфері надання адміністративних послуг.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних