Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

23 Грудня, 2019 р., 16:52
7 грудня в смт. Шевченкове Харківської області відбувся регіональний турнір з футзалу серед юнаків 2008-2009 р.н., присвячений Дню Збройних Сил України. Участь в змаганнях взяли чотири команди: Шевченківська ДЮСШ, Великобурлуцька ДЮСШ, Печенізька ДЮСШ та Чугуївська ДЮСШ. Турнір проходив за коловою системою – матч складався з двох таймів по 15 хвилин кожний.
21 Грудня, 2019 р., 11:13
20 грудня 2019 року відбулося чергове засідання 26 сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання.
20 Грудня, 2019 р., 16:05
Кожна дитина очікує солодкий подарунок до Дня Святого Миколая. І саме з метою подарувати дітям свято, частинку радості, Великобурлуцькою селищною радою та виконавчим комітетом було прийнято рішення придбати солодкі подарунки для дітей з обмеженими можливостями, дітей, які перебувають під опікою, дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім'ях та будинках сімейного типу.
20 Грудня, 2019 р., 15:24
Третій рік поспіль Великобурлуцька селищна рада проводить акцію-конкурс «Прикрасимо ялинку разом», в рамках якої учасники власноруч виготовляють іграшки для головної ялинки Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади. І щороку кількість учасників і відповідно ялинкових прикрас збільшується. У своїх роботах використали різні техніки: плетіння, робота з папером, тканиною, пластиком, природнім матеріалом тощо.
20 Грудня, 2019 р., 09:15
19 грудня в День Святого Миколая відбулося святкове відкриття головної новорічної ялинки Великобурлуцької ОТГ. Цього року знову було прикрашено живу ялинку, яка росте на площі біля Великобурлуцького Будинку культури. З Днем Святого Миколая присутніх привітали Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, голова районної державної адміністрації Ігор Коваленко та голова районної ради Олександра Жиліна.
16 Грудня, 2019 р., 14:53
14 грудня 2019 року в смт Великий Бурлук, в приміщенні відділу освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцької селищної ради відбулися спортивні змагання перший «Чемпіонат Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади з нард».
13 Грудня, 2019 р., 10:15
7 грудня 2019 р. в спортивному залі КЗ «Великобурлуцький ліцей» відбулися матчі чергового ігрового дня чемпіонату Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади з футзалу 2019-2020 рр.. В усіх зустрічах футболісти демонстрували комбінаційну та технічну гру. Високу майстерність що до приборкання «круглого» продемонстрували гравці матчу «Зоря» (Шипувате) – «Вільхуватка», взаєморозуміння та тактично витончені переміщення гравців команди «Маяк» (Підсереднє) знову довели, що не дарма вони є фаворитами чемпіонату, а талановита молодь: Владислав Криничанський, Владислав Прасол, Артем Денисов, Станіслав Воловик та Максим Бражник з команди «Юність» (Великобурлуцька селищна ОТГ) здолали грізного суперника, одного з лідерів, команду «Вільхуватка»! 
11 Грудня, 2019 р., 16:20
Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України, в якому беруть участь учні 9-11 класів, проводиться з метою виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до наукових досліджень та створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних