Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

13 Березня, 2020 р., 08:34
Пропонуємо Вам взяти участь у соціологічному опитуванні «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів». Це дослідження проводиться з метою покращення якості правоохоронних послуг та визначення проблем безпеки у районах м. Харкова та Харківської області.
11 Березня, 2020 р., 09:23
10 березня в смт Великий Бурлук біля пам’ятника великого українського поета, письменника, драматурга, художника Тараса Григоровича Шевченка пройшов мітинг присвячений 206-ій річниці від дня його народження.
10 Березня, 2020 р., 17:13
6-го березня у Великобурлуцькому будинку культури вітали дорогих, чарівних та незрівняних жінок Великобурлуччини.
10 Березня, 2020 р., 16:07
Вихованці гуртків КЗ «Великобурлуцький ЦДЮТ» напередодні  свята 8 Березня виготовляли подарункові сувеніри. Кожна дитина виготовляла свій неповторний та найкращий подарунок для найрідніших: матусь, бабусь та сестричок. Подарунки виготовлялися з найрізноманітніших матеріалів: сувеніри з солоного тіста, вишивки нитками на картоні, листівки з картону, квіти з кольорового паперу, м'які іграшки з фетру, та багато іншого. Кожна дитина виготовляючи той чи інший сувенір вкладала в нього частинку своєї душі та чудовий настрій.
10 Березня, 2020 р., 14:55
КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» оголошує про старт прийому творчих доробків на конкурс молодих поетів ім. Раїси Баштан «Березневі струни», який започатковано з метою виявлення, стимулювання, розвитку, соціальної підтримки і реалізації літературних здібностей талановитої молоді Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади та сприяння їх самореалізації.
05 Березня, 2020 р., 16:04
«Славетні жінки України» – під такою назвою 2 березня у Великобурлуцькому Будинку культури відбулося чергове засідання самодіяльного клубу «Берегиня». Захід розпочався з відео про славетних жінок України, образи яких оспівували митці у своїх шедеврах, про жінок, які в усі часи були могутньою рушійною силою та надихали чоловіків.
04 Березня, 2020 р., 16:36
1 березня у в спортивному залі КЗ «Великобурлуцька ДЮСШ» відбулися перші естафетні змагання «РУНО» (Рух Універсала Надає Осознаності) між двома командами: із смт Великий Бурлук та смт Приколотне, які є вихованцями фізкультурно-спортивного напрямку «Універсал» (керівник та інструктор Олександр Цушко). Захід проводився за сприяння Великобурлуцької селищної ради.
03 Березня, 2020 р., 16:47
Команда юних шахістів КЗ «Великобурлуцький ЦДЮТ», що стала переможцем в І етапі обласних змаганнях «Шахова корона», 1 березня  взяла участь у ІІІ обласних змаганнях «Шахова корона», де посіла 12-те місце. Хоча це і не призове місце, але є значним досягненням нашої команди, яка змогла за рік піднятися з 22-го місця на 12-те. Це стало можливим завдяки навчанню дітей в гуртку «Шахи», який відкрився в цьому навчальному році. Сподіваємося, наші перемоги ще попереду.
03 Березня, 2020 р., 14:49
З 24 лютого по 1 березня відзначається Масничний тиждень – останній тиждень перед Великим постом. 29 лютого святкувала Масляну громада села Манцівка. З концертною програмою на свято завітав творчий колектив Канівцевського сільського клубу «Червона калина». Малечу розважали цікавими та веселими конкурсами: перетягування канату, хокей, битва подушками та інші. Всіх учасників було народжено призами. Підкрипитися можна було смачним кулішем. Привітав зі святом мешканців села Манцівка Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко. Свято вдалося на славу!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних