Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

08 Травня, 2020 р., 11:49
До Дня пам’яті та примирення і 75-ї річниці Перемоги над нацизмом, в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», у Великобурлуцькій ОТГ впорядковували території прилеглі до меморіалів, пам’ятних знаків та місць поховань захисників Вітчизни. Це зокрема, меморіальний комплекс в смт Великий Бурлук, меморіал пам’яті в селі Плоске, братські могили в с. Юріївка, с. Гнилиця Перша, смт Великий Бурлук (станція), пам’ятний знак в с. Литвинівка.
08 Травня, 2020 р., 10:00
З цвітінням садів, буянням квітів і дерев до нас приходить Перемога. День Перемоги назавжди залишиться символом героїчного минулого, величі духу. Свято Перемоги – особливе свято – величне, вистраждане… Подвиг героїв-переможців у цій жахливій війні непідвладний часу, як і наша щира та безмежна вдячність їм! Пам’ять жива вічно…
08 Травня, 2020 р., 09:13
Карантин вносить свої корективи в усі сфери життєдіяльності громади. Так цього року рекомендовано не проводити масових акцій до Дня благоустрою. Але прилеглі території до житлових будинків, будівель установ та організацій потребують наведення ладу. В цьому напрямку хочеться виділити роботу Великобурлуцької районної філії Харківського обласного центру зайнятості (директор – Качан Л.М.) та приватного підприємця Кривошеєва Г.В., які одними з перших, як і кожного року, впорядковують прилеглу територію, доглядають за клумбами, роблять наше селище кращим. Дякуємо за небайдужість і закликаємо всіх прибирати та підтримувати лад на відповідних територіях з врахуванням карантинних обмежень.
06 Травня, 2020 р., 17:04
Зі сформованого матеріального резерву було передано маски медичні одноразові, шапочки медичні одноразові, бахіли медичні одноразові, халати медичні одноразові, рукавички лабораторні одноразові, рушники паперові,  респіратори, антисептичні засоби, костюми біохімічні захисті.
06 Травня, 2020 р., 16:54
Вже отримали благодійну допомогу сім’ї, в яких виховуються діти з інвалідністю. Працівники селищної ради доставили пакунки з фруктами та солодощами. Дякуємо приватному підприємцю Тетяні Нощенко, яка долучилася до благодійної акції та надала печиво та шоколад.
06 Травня, 2020 р., 09:59
В зв’язку із загостренням епідемічної ситуації, а саме підтвердження випадку захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19,  Великобурлуцька селищна рада розпочала видачу засобів індивідуального захисту, антисептичних та дезінфікуючих засобів  підрозділам і службам громади та району, які будуть використовуватися їх працівниками у вогнищах коронавірусної інфекції .
05 Травня, 2020 р., 16:49
Станом на 05.05.2020 року на території смт Великий Бурлук зареєстрований один випадок захворювання на коронавірусну інфекцію COVID-19. Хворий знаходиться на лікуванні у Обласній інфекційній лікарні. Ще у одного із контактних із захворілим зареєстрована пневмонія. В контакті з хворим на вірусну інфекцію було більше п’ятнадцяти осіб, в тому числі члени родини, медичні працівники, колеги за місцем роботи. У всіх контактних осіб відібраний матеріал для обстеження методом ПЛР на наявність збудника коронавірусної інфекції.
04 Травня, 2020 р., 11:30
Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко запросив підприємців приєднатися до акції з метою допомоги в період карантину соціально незахищеним верствам населення, сім'ям, що опинились у складних життєвих обставинах, та тим, хто не в змозі самостійно про себе подбати. Першою відгукнулась та запропонувала свою допомогу підприємець Ольга Горбушина, яка безкоштовно передала близько 15 кг. яблук, 15 кг бананів, 10 кг мандаринів, 10 кг. ківі. Ці фрукти будуть передані 26 дітям-інвалідам. Щиро дякуємо!
30 Квітня, 2020 р., 10:01
15 квітня 2020 року стартував проєкт «Відкритий ринок» - соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликаний допомогти їм знайти своїх покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних