Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

27 Квітня, 2020 р., 13:34
Учениця 7 класу Площанського ліцею Придацька Єва зайняла 1 місце у дистанційному Міжнародному мистецькому конкурсі для дітей і молоді TOGETHER FOR FUTURE - ТВОРИМО ВДОМА.
24 Квітня, 2020 р., 13:56
Вже 34 роки у серцях і душах українців живе біль, завданий жахливою катастрофою на Чорнобильській атомній електростанції. Ця страшна і нищівна аварія стала національною та світовою трагедією, наслідки якої відчуваються й донині. Чорнобиль торкнувся кожного з нас – це і хвороби, і скалічені долі наших рідних, близьких і зовсім невідомих людей, хто брав участь у ліквідації наслідків аварії. Вона породила велику кількість проблем, яких вистачить на багато поколінь, і які з плином часу змінюються, але не зникають. Історія ліквідація наслідків Чорнобильської катастрофи розпочалась багато років тому, триває сьогодні і триватиме ще безліч часу.
24 Квітня, 2020 р., 11:38
Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко звертається до приватних підприємців та осіб малого бізнесу приєднатися до акції по збору коштів або продуктів харчування з метою допомоги, в період карантину, соціально незахищеним верствам населення та сім'ям, що опинились у складних життєвих обставинах, тим, хто не в змозі самостійно про себе подбати.
24 Квітня, 2020 р., 11:26
Відповідно до пункту 6 Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16.04.2018 № 367, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05.05.2018 за № 564/32016, заклади загальної середньої освіти Великобурлуцької селищної ради з  29 квітня по 30 травня 2020 року проводитимуть прийом документів про зарахування дітей до перших класів на 2020/2021 навчальний рік.
23 Квітня, 2020 р., 15:11
Для відновлення та підтримки проїзної здатності доріг використовуються різні методи, це спричинено значною вартістю робіт з ремонту автошляхів.
16 Квітня, 2020 р., 08:52
Звернення Міністра охорони здоров'я України
15 Квітня, 2020 р., 10:43
На території Великобурлуцької ОТГ продовжується дезінфекція тротуарів, під’їздів багатоквартирних будинків, прибудинкових територій, зупинок громадського транспорту та сміттєвих контейнерних майданчиків, з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції (COVID-19). Один раз на тиждень  працівниками КВКП Великобурлуцький «Водоканал» буде проводитись така дезінфекція. Після проведення дезінфекції рекомендовано протягом однієї години без нагальної потреби не виходити з квартир та тримати під’їзд зачиненим, після чого провести вологе прибирання під’їзду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних