Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

22 Жовтня, 2019 р., 10:59
Інколи чуємо, що занепадають бібліотеки і «заростає туди народна стежина». На щастя, до нашої книгозбірні це не має жодного відношення, адже живе вона повноцінним життям. І яскравий приклад цьому 18 жовтня де в приміщенні читального залу КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» відбулася презентація збірки талановитого письменника та краєзнавця Володимира Анатолійовича Яновського «Бурлуцька мозаїка», яку підготували працівники краєзнавчого музею та публічної бібліотеки.
21 Жовтня, 2019 р., 15:08
Напередодні Дня захисника України на спортивному майданчику Комунального закладу «Великобурлуцький ліцей» відбулися змагання з фігурного водіння карта. Ініціаторами даного заходу стали керівник гуртка «Карт» Комунального закладу «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради», вихованці гуртка та їх батьки. Змагання проходили серед учасників двох вікових категорій: 7-11 років та 12-18 років.
21 Жовтня, 2019 р., 14:51
11 жовтня 2019 року з нагоди святкування Дня захисника України відбулася військово-спортивна гра «Естафета мужності». Цей захід організували Комунальний заклад «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради», Комунальний заклад  «Великобурлуцька дитячо-юнацька спортивна школа Великобурлуцької селищної ради» та  Великобурлуцький  районний учбовий спортивно-технічний центр товариства сприяння обороні України.
21 Жовтня, 2019 р., 14:29
17 жовтня 2019 року у приміщенні КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» відбувся ХІХ обласний етап фестивалю ораторського мистецтва «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя» (О. Довженко).
02 Жовтня, 2019 р., 15:24
21 вересня 2019 р. в смт Великий Бурлук на стадіоні «КОЛОС» відбулися спортивні змагання з футболу «Третій «Кубок Олександра Костенка». Формат цих змагань був визначений виконкомом «Федерації футболу Великобурлуцького району»: матч команд ветеранів та фінальний матч за здобуття кубку між командами Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади. Таке рішення виконкому дало свої результати – незліченна кількість вболівальників на трибунах стадіону, радість на обличчях старих знайомих, живий приклад спадкоємності поколінь справжніх спортсменів, концентрація яких в цей день на стадіоні сягнула небаченого максимуму!
02 Жовтня, 2019 р., 15:12
З метою виявлення та підтримки лінгвістично обдарованих дітей, сприяння розкриттю їхнього таланту, розумових здібностей, формування громадянської та загальнокультурної компетентностей, виховання почуття національної гідності й патріотизму 02 жовтня 2019 року у відділі освіти, культури, спорту та туризму Великобурлуцькької селищної ради відбувся фестиваль ораторського мистецтва, присвячений 125-річчю від дня народження Олександра Довженка, за темою: «Людина завжди повинна пам’ятати, звідки вона пішла в життя (О.Довженко)», участь у якому взяли учні 10-11 класів - кращі представники закладів загальної середньої освіти Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади.
30 Вересня, 2019 р., 14:16
27 вересня у Великобурлуцькій об’єднаній територіальній громаді святкували 60-річний ювілей КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека Великобурлуцької селищної ради».
30 Вересня, 2019 р., 14:08
30 вересня відзначається Всеукраїнський день дошкілля. Щоденна праця вихователя вимагає глибокої самовіддачі, величезного терпіння і нескінченної любові до своєї справи. Виховання дітей на самому початку їхнього життя – це важливе та складне завдання, оскільки саме від цього залежить майбутнє кожної дитини та всієї країни.
23 Вересня, 2019 р., 14:12
Сьогодні, 23 вересня, у Великобурлуцькому краєзнавчому музеї відбулося урочисте зібрання з нагоди Дня партизанської слави та чергової 76-ї річниці звільнення Харківської області від нацистських загарбників. Участь в заході приймали представники установ та організацій селища, громадськість.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних