Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

21 Червня, 2019 р., 15:20
22 червня 1941 року Друга світова війна увірвалася страшним буревієм на територію колишньої радянської України. Ця страшна війна забрала тисячі життів наших земляків-великобурлучан, принесла біль та горе в майже в кожну домівку, в кожну родину. Великобурлуччина зазнала невимовних людських жертв та руйнувань, знищені були як промислові та соціальні об’єкти, так і житлові будинки. З 11 тисяч наших земляків, призваних в роки війни до боротьби, більше половини загинули на різних фронтах, пропали безвісти та були закатовані у концтаборах.
20 Червня, 2019 р., 09:09
Запрошуємо жителів Великого Бурлука та району долучитися до святкових заходів
19 Червня, 2019 р., 16:47
У суботу, 15 червня, у рамках проекту «Вікіекспедиції» до Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади завітали координатор проектів громадської організації «Вікімедіа Україна» у Харківській області Сергій Петров та представник громадської організації «Вікімедіа Україна» Вячеслав Мамон. Метою вікіекспедиції було фотографування усіх найважливіших адміністративних, культурно-освітніх та інших інфраструктурних об’єктів громади, пам’яток історико-культурної спадщини і природи, які розташовані у Великому Бурлуку та населених пунктах громади, для подальшого завантаження цих фотографій на Вікісховище; створення та поліпшення низки статей в українській Вікіпедії про населені пункти, найважливіші установи, організації та пам’ятки історії Великобурлуцької громади.
19 Червня, 2019 р., 10:27
У цьому році за кошти місцевого бюджету було проведено оздоровчу кампанію в освітніх закладах Великобурлуцької селищної ради. 27 травня 2019 року при КЗ «Площанський ліцей» відбулось урочисте відкриття табірної зміни пришкільного табору відпочинку "Сонечко". Цього дня наш ліцей гостинно прийняв у свої обійми дітей, які не захотіли прощатися з ним, а вирішили ще частину літа провести зі шкільними друзями. Діти з нетерпінням чекали на відкриття табору. Після напруженої розумової праці літні канікули не можна уявити без активного відпочинку.
18 Червня, 2019 р., 14:50
14 червня 2019 року в м. Валки в рамках обласної  спартакіади з масового спорту серед міст, районів та об’єднаних територіальних громад Харківської області проходили фінальні змагання обласної спартакіади «Козацькі ігри». Від Великобурлуцької ОТГ участь приймали спортсмени Малихін Станіслав та Демченко Дмитро.
14 Червня, 2019 р., 11:18
На базі Комунального закладу «Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою «Патріот»» сел. Есхар Чугуївського району 5 червня 2019 року відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У грі взяли участь 18 роїв – команд об’єднаних територіальних громад Харківщини.
14 Червня, 2019 р., 10:40
«Ой зав’ю вінки…» – під такою назвою 11 червня у КЗ «Великобурлуцький Будинок культури» відбулося засідання клубу «Берегиня», присвячене одному з найбільших та найважливіших для українців християнських свят – Трійці.
14 Червня, 2019 р., 10:31
В Україні з'явилося нове свято - День батька. Відповідний Указ Президента затвердив Кабінет Міністрів України 18 травня 2019 року. Відповідно до нього День батька святкуватимуть кожного року у третю неділю червня. Основною метою є створення сприятливих умов для всебічного розвитку сім’ї як основи суспільства і підвищення статусу чоловіка як батька в процесі виховання дітей. Аналізуючи ситуацію в Україні на теперішній час, можна побачити загрозливі тенденції занепаду родинного та сімейного життя, збільшення кількості розлучень, поширення серед молоді перебування у «цивільному шлюбі», небажання молодих сімей створювати повноцінні сім’ї. Це в свою чергу порушує проблеми пов’язані з відповідальним батьківством.
11 Червня, 2019 р., 14:55
11 червня 2019 року Великобурлуцькою селищною радою спільно з управлінням соціального захисту населення Великобурлуцької райдержадміністрації проведено "Круглий стіл" щодо запобігання та протидії домашньому насильству. На цей захід   були запрошені представники Великобурлуцького центру соціальних служб для сім'ї дітей та молоді та служби у справах дітей Великобурлуцької РДА. Учасники "Круглого столу" активно обговорили Закон України «Про запобігання та протидію домашньому насильству», розглянули основні терміни та повноваження суб’єктів, що здійснюють заходи щодо запобігання та протидії домашньому насильству. Кожен висловив своє бачення щодо ефективної взаємодії суб’єктів співпраці.
04 Червня, 2019 р., 11:47
Для дітей та дорослих, які проживають в с.  Гнилиця Перша  31 травня, напередодні Дня захисту дітей,  відбулося справжнє свято – відкриття дитячого ігрового майданчика для маленьких жителів села та вуличних тренажерів для дорослих, які подарувала для веселого та активного відпочинку, Великобурлуцька селищна рада.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних