Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 31 січня 2024 року, завершується кампанія декларування за 2021 та 2022 звітні періоди

Дата: 31.01.2024 14:51
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Про це нагадує Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму офіційному вебсайті. Вона є особливою, оскільки декларанту одночасно необхідно подати дві, три або чотири декларації, а їх кількість та вид визначається в кожному випадку індивідуально. 

З початком повномасштабного вторгнення були призупинені конкурси на зайняття посад на державній службі. І, як наслідок, особи, які вперше вступали на державну службу не подавали декларації кандидата на посаду. Якщо ж за ці майже два роки такі особи звільнилися з державної служби, то мають подати й декларацію після звільнення.

Шановні декларанти! Акцентуємо увагу, що часу на подання декларацій вкрай мало - до 23:59 31 січня 2024 року. Рекомендуємо вам скористатися спеціальною функцією «Дані для декларації» у Реєстрі декларацій, яка дозволить спростити процес заповнення декларації  та уникнути помилок (за 2021 та 2022 роки).

Також у НАЗК повідомили про те, що фахівці контакт-центру надаватимуть консультації у додаткові години 31 січня з 09:00 до 22:00 за номером (044) 200 06 94. Увага: у зв’язку з великою кількістю звернень очікування з'єднання зі спеціалістом може тривати понад 10 хвилин, а у випадку використання всіх телефонних ліній з’єднання може не відбутися.

Відповідальність за неподання або несвоєчасне подання несе виключно декларант. За умисне неподання суб'єктом декларування декларації, передбачена кримінальна відповідальність за ст. 366-3 КК України у вигляді штрафу від 2 500 до 3 000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. За несвоєчасне подання без поважних причин декларації передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП).

Відомості про осіб, яких притягнуто до відповідальності за вчинення корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, підлягають внесенню до Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення (Реєстру порушників).

Більше інформації можна знайти на вебсайті НАЗК за посиланням:

https://nazk.gov.ua/uk/novyny/nazk-zaklykae-kerivnykiv-vsih-organiv-ta-vsih-rivniv-poturbuvatysya-pro-svoih-kolyshnih-pratsivnykiv-ta-nagadaty-im-pro-obov-yazok-podaty-deklaratsii/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних