Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

24 Квітня, 2019 р., 15:48
Лідери закладів загальної середньої освіти Великобурлуцької селищної ради: Доля Тетяна (КЗ «Великобурлуцький ліцей»), Байрамова Регіна (КЗ «Першогнилицький ліцей») разом з координатором ради старшокласників Вельмою Ларисою Олександрівною 23 квітня взяли участь в засідання лідерів учнівського самоврядування Харківської області, яке проходило  на базі Центру гендерної культури.
24 Квітня, 2019 р., 15:08
22 квітня в приміщенні  Комунального закладу «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» відбулася демонстрація найкращих освітніх проектів про водяний світ та нагородження переможців обласного Свята дитячої творчості «Жива вода – Дельта». Вихованка Комунального закладу «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості Великобурлуцької селищної ради» Вельма Світлана представляла свій проект «9 підводних жителів, з якими краще не зустрічатися». За цей проект вона була нагороджена медаллю та дипломом за ІІ місце у  віковій категорії до 12 років.
22 Квітня, 2019 р., 16:24
В рамках Всеукраїнського весняного двомісячника «За чисте довкілля» на території Великобурлуцької ОТГ 19 квітня було проведено день благоустрою. Небайдужі мешканці та працівники установ, підприємств і організацій наводили лад на прилеглих та закріплених територіях, а також долучилися до інших акцій, направлених на благоустрій населених пунктів.
17 Квітня, 2019 р., 14:08
15 квітня 2019 року відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів культури Великобурлуцької селищної ради.
12 Квітня, 2019 р., 14:16
В рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» Великобурлуцькою селищної радою проводиться цілий ряд заходів з впорядкування території населених пунктів об’єднаної територіальної громади. Зокрема, особами, залученими на громадські роботи з Великобурлуцької районної філії Харківського обласного центру зайнятості, здійснюється прибирання на центральному кладовищі смт Великий Бурлук.
12 Квітня, 2019 р., 14:13
Великобурлуцькою селищною радою спільно с Великобурлуцькою районною філією Харківського обласного центру зайнятості в рамках Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» організовано прибирання лісосмуги від смт Великий Бурлук до станції Великий Бурлук. Особами, які перебувають на обліку в центрі зайнятості, проводяться роботи з вирізування порослі на узбіччі дороги.
12 Квітня, 2019 р., 08:53
Делегація Харківської області, в складі якої і Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко, перебуває з 07 по 14 квітня з черговим візитом у Польщі. Візит відбувається за організаційної підтримки низки українських та польських установ і організацій. Представників Харківщини у місті Варшава тепло зустрічали працівники цього проекту з польської сторони.
12 Квітня, 2019 р., 08:50
Лідери закладів загальної середньої освіти  Великобурлуцької селищної ради: Доля Тетяна (КЗ «Великобурлуцький ліцей»), Байрамова Регіна (КЗ «Першогнилицький ліцей»), Кисіль Віра (КЗ «Площанський ліцей») разом з  координатором  ради старшокласників Вельмою Ларисою Олександрівною 10 квітня взяли участь в засідання лідерів учнівського самоврядування Харківської області, яке проходило  на базі Національної академії державного управління при Президентові України. З лідерами учнівських організацій зустрівся заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Бабічев Анатолій  Валерійович. Під час спілкування Анатолій Валерійович відповів на численні запитання  дітей щодо розвитку лідерського учнівського руху та вдосконалення лідерських якостей учнівської молоді. Далі в рамках чергового засідання Школи  лідерів учнівського самоврядування з учнями провели цікаве та змістовне спілкування завідувач кафедри інформаційних технологій і систем управління Орлов О.В. та професор кафедри політології та філософії Крутій О.М  
11 Квітня, 2019 р., 11:44
Щорічно 11 квітня весь світ вклоняється людям, які пройшли неймовірно важкий шлях через фашистські табори, віддає данину скорботної пам’яті жертвам нацизму, які загинули в концтаборах, розташованих на території Європи і України.
11 Квітня, 2019 р., 11:40
Здоров’я – це людський дар, його треба шанувати, не втрачати, а примножувати. Дбаючи про своє здоров’я, ми дбаємо про здоров’я майбутніх поколінь усієї нашої української нації. Зберегти його допоможе здоровий спосіб життя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних