Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

10 Травня, 2019 р., 10:56
В Будинку культури Великобурлуцької селищної ради 8 травня о 23.01 відбувся захід із вшанування пам’яті загиблих у роки Другої  світової війни акція «Перша хвилина миру». Саме в цей день 74 роки тому о 23:01 було підписано Акт про беззастережну капітуляцію Німеччини та припинено вогонь у всій Європі.
10 Травня, 2019 р., 10:23
З нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення 8 травня на території Великобурлуцької ОТГ відбулися скорботні мітинги.
10 Травня, 2019 р., 09:10
8 травня Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко разом із головою районної державної адміністрації Ігорем Коваленком відвідали ветеранів Другої світової війни: Василя Йосиповича Ріпу,  Леоніда Івановича Алексєєва, Марію Онуфріївну Мулик та Михайла Семеновича Логвінова.
08 Травня, 2019 р., 13:52
З нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги у Другій світовій війні 8 і 9 травня ми згадуємо героїв, які вибороли свободу для свого народу і прийдешніх поколінь, які здобули перемогу над нацистським ворогом.
08 Травня, 2019 р., 13:34
Великобурлуцька об’єднана територіальна громада розпочинає розробку Стратегії розвитку території. В цій справі дієву допомогу надає Харківський центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону.
06 Травня, 2019 р., 16:26
На початку квіитня на одному із засідань лідерів учнівського самоврядування виник задум провести у закладах загальної середньої освіти Великобурлуцької ОТГ акцію «Діти - дітям». В рамках цієї акції провести збір речей та канцелярських товарів для дітей, які потрапили в складні життєві обставини та перебувають в Комунальному закладі «Харківський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Надія»», що знаходиться в с. Вільхуватка Великобурлуцького району.
06 Травня, 2019 р., 15:11
На дорогах комунальної власності Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади розпочато ремонтні роботи.
30 Квітня, 2019 р., 14:18
25 квітня 2019 року відбулося засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів культури Великобурлуцької селищної ради, а саме: директора комунального закладу «Великобурлуцька публічна бібліотека об’єднаної територіальної громади Великобурлуцької селищної ради», завідувача комунального закладу «Великобурлуцька бібліотека для дітей Великобурлуцької селищної ради» та завідувача Канівцевського сільського клубу.
26 Квітня, 2019 р., 15:58
24 квітня 2019 року в КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» відбулось засідання круглого столу «Знамення часу», присвячене 100-річчю віднайдення Велесової книги в поміщицькому маєтку Донець-Захаржевських у селищі Великий Бурлук.
26 Квітня, 2019 р., 14:52
24 квітня, на Меморіальному комплексі Слави в смт Великий Бурлук, біля пам’ятної стелли ліквідаторам аварії на ЧАЕС, відбувся мітинг-реквієм присвячений 33-й річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних