Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

19 Липня, 2019 р., 13:08
У лютому 2019 року в рамках виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 7 листопада 2018 року № 941-р «Про затвердження переліку книжкової продукції для поповнення бібліотечних фондів» з ОКЗ «Харківська обласна бібліотека для юнацтва» та ОКЗ «ХОУНБ» до обмінного фонду КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» надійшло 1193 примірника на суму 137 688,75 грн. 
08 Липня, 2019 р., 13:43
На стадіоні «Колос» в смт Великий Бурлук святкували Івана Купала – одне з наймістичніших і популярних східнослов’янських свят, яке традиційно відзначається в ніч з 6 на 7 липня.
05 Липня, 2019 р., 15:34
Ольгу Макарівну Долю добре знає старше покоління великобурлучан, як незмінного касира колишнього кінотеатру тих часів, коли кіно було улюбленим видом дозвілля.
05 Липня, 2019 р., 15:16
Завдяки проекту «Інформаційна підтримка ЄС – бібліотекам для дітей та юнацтва в Україні» від Представництва ЄС в Україні у Великобурлуцькій бібліотеці для дітей відбулась презентація куточку Європейського Союзу під назвою «ЄС на книжковій полиці». Завдяки літературі, що представлена на виставці, читачі зможуть поповнювати свої знання про країни Європейського Союзу, його проекти та програми, інформаційні ресурси та можливості співпраці.
02 Липня, 2019 р., 16:37
З нагоди Дня молоді на площі біля будинку культури в смт Великий Бурлук пройшло яскраве і веселе свято Холі - фестиваль фарб, яке набирає популярності в усьому світі. Цей фестиваль походить з Індії, де символізує початок весни та пробудження життя і має релігійний та культовий підтекст. А для українців це – свято барв, радості та розваг.
01 Липня, 2019 р., 16:41
29 червня 2019 року на стадіоні «Колос» смт Великий Бурлук проходили фізкультурно-спортивні заходи, присвячені Дню молоді. Перед початком запланованих змагань до учасників та вболівальників зі словами привітання з нагоди свята і побажанням ніколи не втрачати духу молодості в серцях звернувся голова Великобурлуцької селищної ради В. Терещенко.
21 Червня, 2019 р., 15:20
22 червня 1941 року Друга світова війна увірвалася страшним буревієм на територію колишньої радянської України. Ця страшна війна забрала тисячі життів наших земляків-великобурлучан, принесла біль та горе в майже в кожну домівку, в кожну родину. Великобурлуччина зазнала невимовних людських жертв та руйнувань, знищені були як промислові та соціальні об’єкти, так і житлові будинки. З 11 тисяч наших земляків, призваних в роки війни до боротьби, більше половини загинули на різних фронтах, пропали безвісти та були закатовані у концтаборах.
20 Червня, 2019 р., 09:09
Запрошуємо жителів Великого Бурлука та району долучитися до святкових заходів
19 Червня, 2019 р., 16:47
У суботу, 15 червня, у рамках проекту «Вікіекспедиції» до Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади завітали координатор проектів громадської організації «Вікімедіа Україна» у Харківській області Сергій Петров та представник громадської організації «Вікімедіа Україна» Вячеслав Мамон. Метою вікіекспедиції було фотографування усіх найважливіших адміністративних, культурно-освітніх та інших інфраструктурних об’єктів громади, пам’яток історико-культурної спадщини і природи, які розташовані у Великому Бурлуку та населених пунктах громади, для подальшого завантаження цих фотографій на Вікісховище; створення та поліпшення низки статей в українській Вікіпедії про населені пункти, найважливіші установи, організації та пам’ятки історії Великобурлуцької громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних