Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У селищній раді відбулася щотижнева робоча нарада

Дата: 15.06.2021 15:34
Кількість переглядів: 997

Фото без опису

Сьогодні, 15 червня, Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко провів щотижневу робочу нараду зі старостами старостинських округів, працівниками апарату та начальниками структурних підрозділів селищної ради, керівниками ряду установ та організацій, що функціонують на території Великобурлуцької громади.

В ході наради начальник відділу землеустрою селищної ради Валентина Мальцева інформувала про зміни у законодавстві України, що стосуються вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин.

Про організовані та проведені у поточному році Комунальним закладом «Великобурлуцький центр дитячої та юнацької творчості» культурно-масові заходи під час наради доповіла директор цієї установи Тамара Приходько. Вона зазначила, що з метою сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб дітей та юнацтва, створення умов для їхнього творчого, інтелектуального, духовного і фізичного розвитку, виявлення і підтримки талановитих та обдарованих дітей, організовуються та проводяться різноманітні заходи для дітей та учнівської молоді Великобурлуцької громади: конкурси, акції, виставки, тощо. За період із 1 січня по 31 травня 2021  року було проведено 19 таких заходів. В зв’язку з періодичними посиленнями карантинних заходів частину їх було проведено у звичному режимі, а частину – онлайн.

У заходах, що проводились Центром упродовж ІІ семестру 2020/2021 навчального року, взяли участь понад 450 дітей Великобурлуцької громади. Активні учасники нагороджувались грамотами, а призери та переможці – грамотами, кубками, медалями та заохочувальними призами. Роботи переможців та призерів конкурсів подавалися для участі в обласних етапах відповідних заходів. Деякі з них були відзначені на обласному рівні.

До порядку денного робочої наради було включено і питання  про роботу бібліотечної галузі Великобурлуцької територіальної громади у 2021 році. З відповідним звітом виступила директор Великобурлуцької публічної бібліотеки Галина Фендрикова.

Селищний голова також акцентував увагу учасників наради ще й на інших важливих питаннях життєдіяльності громади, а саме: - про стан захворюваності на Covid-19 та про хід вакцинації від цієї недуги; про проведення щоп’ятниці у населених пунктах громади санітарних днів з наведення порядку; - про облаштування квітників біля будівель установ, організацій у смт Великий Бурлук; - про запровадження у старостинських округах роздільного збору твердих побутових відходів  (пластикові відходи та скло).

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних