Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Як утилізувати пластикове сміття з користю для громади

Дата: 16.06.2021 09:25
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

Сучасне суспільство має багато досягнень, які суттєво полегшують життя людини, але не всі вони корисні. Зараз нам важко відмовитися від споживання пластику, бо він використовується майже у всіх упаковках продуктів харчування. Аби зменшити екологічну шкоду від використаних виробів з пластику, потрібно не викидати їх у смітник, а відправляти на переробку.

У Великобурлуцькій громаді ще восени 2020 року комунальним водопровідно-каналізаційним підприємством «Водоканал» було започатковано роздільний збір побутового сміття. На території підприємства обладнали цех, для якого закупили та встановили спеціальну установку з пресування використаних пластикових пляшок. Працює на цій установці робітник КВКП «Водоканал» Андрій Сємєнцов.  А в самому селищі Великий Бурлук встановили контейнери для збору відходів з пластику.

І ось 15 червня поточного року першу партію зібраної вторинної сировини загальною вагою 1719 кг та на суму 14 тисяч 604 грн було відправлено до ТОВ «Укрекологія-Харків» для подальшої переробки. Вказані  кошти надійдуть на рахунок КВКП «Водоканал» та будуть спрямовані на придбання нових контейнерів для збору пластикових відходів. Їх планують встановити у інших населених пунктах Великобурлуцької громади.  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних