Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новини Великобурлуцької селищної ради

07 Лютого, 2019 р., 15:51
Великобурлуцька селищна рада приймає участь у проекті «Підтримка та розвиток сталої мобільності в об'єднаних територіальних громадах» Програми «U-LEAD з Європою», що реалізується спільно з Кластером сталої мобільності GIZ. З 128 претендентів було відібрано 30 громад, в тому числі Великобурлуцька ОТГ.
06 Лютого, 2019 р., 08:58
З нагоди 76-ї річниці визволення Великобурлуччини від фашистських загарбників в комунальному закладі «Великобурлуцький краєзнавчий музей Великобурлуцької селищної ради» з 1 до 22 лютого проводиться цілий ряд тематичних заходів.
06 Лютого, 2019 р., 08:55
5 лютого на Меморіальному комплексі Слави Великобурлуцький селищний голова В.Терещенко приймав учать в урочистому мітингу з нагоди відзначення 76-ї річниці визволення Великобурлуччини від нацистських загарбників. На заході були присутні голова районної державної адміністрації І.Коваленко, голова районної ради О. Жиліна, представники районних установ, організацій, осередків політичних партій і громадських об’єднань.
25 Січня, 2019 р., 13:41
24 січня 90-літній ювілей відзначала Усачьова Марія Федорівна, мешканка с. Плоске Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади. Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко разом із головою Великобурлуцького первинного осередку районної організації ветеранів України Валентиною Павловою привітали довгожительку, вручили подарунок та побажали міцного здоров’я, добробуту, миру, злагоди та довгих років життя.
24 Січня, 2019 р., 17:01
В зв’язку з погіршенням погодних умов та значними опадами снігу Великобурлуцькою селищною радою організовано проведення робіт з очищення доріг об’єднаної територіальної громади.
23 Січня, 2019 р., 11:51
В смт Великий Бурлук пройшли заходи з відзначення Дня Соборності України та 100-річчя з дня підписання Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
22 Січня, 2019 р., 15:19
Сьогодні 22 січня 2019 року відбулося чергове 12 засідання сесії Великобурлуцької селищної ради сьомого скликання. В ході засідання розглянуто питання, які до цього були обговорені на засіданнях відповідних постійних комісій селищної ради.
21 Січня, 2019 р., 09:22
18 січня Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко спільно з головою районної державної адміністрації Ігорем Коваленко відвідали родину загиблого учасника АТО, воїна-десантника Дмитра Посохова та привітали з ювілейним днем народження його маму Інну Посохову, побажали їй міцного здоров’я, витримки, добробуту, родинної злагоди та мирного неба.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних