Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великобурлуцькій громаді учасників АТО/ООС привітали із Днем захисників і захисниць України

Дата: 13.10.2021 22:15
Кількість переглядів: 621

Фото без опису

13 жовтня, напередодні Дня захисників і захисниць України, керівництво Великобурлуцької селищної ради привітало з цим святом учасників АТО та ООС.

«14 жовтня - особлива дата, адже саме в день великого християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці та в День українського козацтва ми вшановуємо захисників та захисниць України. Цей свято уособлює мужність, силу, честь багатьох поколінь українців, хто боронив нашу землю, хто боровся за її незалежність. На жаль, зараз на сході України триває війна, гинуть наші відважні воїни. Ці звістки великим сумом відкликаються у наших серцях. Сьогодні ми вклоняємося всім, хто став на захист наших родин, нашої країни. Свого часу довелося брати участь у бойових діях і вам. І кожен з вас зробив великий вклад в те, щоб ця війна  не прийшла на нашу територію, щоб ми жили під мирним небом. Слава вам, шана і вдячність від усіх жителів нашої громади», – звернувся до присутніх селищний голова Віктор Терещенко.

Він також побажав всім учасникам АТО міцного здоров’я, миру, добробуту та щастя в родинах.

Також слова вдячності та пошани висловив відважним захисникам України настоятель Свято-Преображенського храму в смт Великий Бурлук отець Іоанн. Привітавши зі святами, він побажав їм заступництва Богородиці та подарував кожному невеличкі ікони в якості оберегів.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України та з нагоди Дня захисників і захисниць України учасники АТО були відзначені Подяками Великобурлуцького селищного голови.

Будь-яка війна – це трагічна сторінка в історії людства.  Ніколи не повернути Героїв, які навіки залишилися на полі бою. Хвилиною мовчання присутні на зустрічі вшанували усіх полеглих славних синів і доньок України.

Після завершення заходу також відбулися покладання квітів до пам’ятного знаку засновнику селища Великий Бурлук, козацькому ватажку Карпу Скидану, до пам’ятних знаків загиблим учасникам АТО та воїнам-інтернаціоналістам, до підніжжя пам’ятника Батьківщині-Матері на Меморіальному комплексі Слави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних