Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дякуємо нашим захисникам і захисницям за можливість жити та працювати під мирним небом

Дата: 14.10.2021 10:21
Кількість переглядів: 747

13 жовтня Великобурлуцький селищний голова Віктор Терещенко та заступник селищного голови Андрій Чернявський привітали з Днем захисника і захисниць України, святом Покрови Пречистої Богородиці та Днем Українського Козацтва військовослужбовців та спеціалістів першого відділу Куп’янського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній райвійськкомат), однієї з військових частин Повітряних Сил ЗС України, відділу прикордонної служби «Вільхуватка».

Керівники селищної ради особисто відвідали ці підрозділи ЗСУ, що розташовані на територіях Великобурлуцької та Вільхуватської територіальних громад.

Звертаючись до військових, Віктор  Терещенко наголосив, що вони є надійною опорою для своїх рідних і близьких, основою незалежності та безпеки нашої  держави. Подякував їм за відвагу та мужність, силу духу та побажав міцного здоров'я, наснаги, миру, щастя, добра і достатку.

За сумлінне виконання службових обов’язків та високий професіоналізм кращих військовослужбовців нагородили Подяками Великобурлуцького селищного голови.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.