Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлучанина Ярослава Стадніка привітали зі сріблом Чемпіонату світу з гирьового спорту

Дата: 09.11.2021 14:33
Кількість переглядів: 1015

Фото без опису

 

Сьогодні, 09 листопада, в приміщенні Великобурлуцької селищної ради з високою перемогою урочисто привітали спортсмена, гордість Великобурлуцької територіальної громади - Ярослава Стадніка.

Селищний голова Віктор Терещенко та директор комунальної установи Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Великобурлуцької селищної ради Ігор Фірсов привітали Ярослава з блискучим завершенням Чемпіонату світу з гирьового спорту, побажали наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот.

За досягнення високих спортивних результатів, особистий вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Великобурлуцької територіальної громади Ярослав Стаднік від селищної ради був нагороджений Почесною грамотою та цінними подарунками.

Довідково.

Великобурлучанин Ярослав Стаднік - багаторазовий чемпіон Харківської області, чемпіон Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, неодноразовий чемпіон та призер Всеукраїнських  і міжнародних спартакіад. Має 25-річний стаж у гирьовому спорті.

У вересні поточного року в столиці нашої країни, на національному спортивному комплексі «Олімпійський», відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих, в якому взяли участь 600 спортсменів  з 22 областей. Збірну Харківської області від Великобурлуцької селищної ради представляли  чотири спортсмена, серед яких був і Ярослав Стаднік. Наш богатир взяв участь у трьох вправах і зайняв такі місця: двоборство – друге місце, довгий цикл - перше місце, ривок з довільною зміною рук - перше місце, та здобув право бути у складі збірної України на Чемпіонаті світу в Будапешті.      

У жовтні 2021 року до столиці Угорщини прибуло 460  спортсменів із 32-х країн світу. У запеклій боротьбі за підсумками змагань збірна України зайняла почесне друге місце. Свій вклад в загальну перемогу вніс і великобурлучанин Ярослав Стаднік. В особистому заліку в вправі ривок з довільною зміною рук він посів друге місце. В  естафеті довгий цикл, де брало участь 4 спортсмена від нашої країни, у командному заліку українці посіли друге місце. Таким чином, наш спортсмен повернувся до України з двома срібними медалями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних