Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлучанина Ярослава Стадніка привітали зі сріблом Чемпіонату світу з гирьового спорту

Дата: 09.11.2021 14:33
Кількість переглядів: 1059

Фото без опису

 

Сьогодні, 09 листопада, в приміщенні Великобурлуцької селищної ради з високою перемогою урочисто привітали спортсмена, гордість Великобурлуцької територіальної громади - Ярослава Стадніка.

Селищний голова Віктор Терещенко та директор комунальної установи Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Великобурлуцької селищної ради Ігор Фірсов привітали Ярослава з блискучим завершенням Чемпіонату світу з гирьового спорту, побажали наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот.

За досягнення високих спортивних результатів, особистий вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Великобурлуцької територіальної громади Ярослав Стаднік від селищної ради був нагороджений Почесною грамотою та цінними подарунками.

Довідково.

Великобурлучанин Ярослав Стаднік - багаторазовий чемпіон Харківської області, чемпіон Внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, неодноразовий чемпіон та призер Всеукраїнських  і міжнародних спартакіад. Має 25-річний стаж у гирьовому спорті.

У вересні поточного року в столиці нашої країни, на національному спортивному комплексі «Олімпійський», відбувся Чемпіонат України з гирьового спорту серед дорослих, в якому взяли участь 600 спортсменів  з 22 областей. Збірну Харківської області від Великобурлуцької селищної ради представляли  чотири спортсмена, серед яких був і Ярослав Стаднік. Наш богатир взяв участь у трьох вправах і зайняв такі місця: двоборство – друге місце, довгий цикл - перше місце, ривок з довільною зміною рук - перше місце, та здобув право бути у складі збірної України на Чемпіонаті світу в Будапешті.      

У жовтні 2021 року до столиці Угорщини прибуло 460  спортсменів із 32-х країн світу. У запеклій боротьбі за підсумками змагань збірна України зайняла почесне друге місце. Свій вклад в загальну перемогу вніс і великобурлучанин Ярослав Стаднік. В особистому заліку в вправі ривок з довільною зміною рук він посів друге місце. В  естафеті довгий цикл, де брало участь 4 спортсмена від нашої країни, у командному заліку українці посіли друге місце. Таким чином, наш спортсмен повернувся до України з двома срібними медалями.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних