Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виставки до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Дата: 21.08.2020 19:20
Кількість переглядів: 2782

З нагоди надзвичайно важливих та вагомих для нашої держави свят – 29-річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора КЗ «Великобурлуцька публічна бібліотека» традиційно підготувала для своїх відвідувачів інформаційно-просвітницькі заходи та заходи із виховання патріотизму і поваги до державних символів України: книжково-ілюстративну виставку «З неба та сонця наш прапор ясний» та виставку-міркування «Незалежність України в сучасному просторі».

Тематика експонованих на виставках видань доволі різнобічна: історична, документальна, науково-пізнавальна, довідкова – про нашу країну, її багатовікову історію, своєрідну культуру, походження українців, народні традиції, тернистий шлях державотворення.

Експозиція до Дня Державного Прапора наголошує, що державний прапор – невід’ємний атрибут кожної країни, який уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Та протягом років наш стяг став не просто символом державності – він майорить під час найважливіших подій в історії країни. Синьо-жовтий прапор є уособленням свободи, сили і єднання нашого народу. Представлена література розкриває історію появи українського національного прапора, його використання в Україні в різні історичні періоди, ставлення до державної символіки в наш час.

Книжкова виставка до Дня Незалежності України висвітлює інформацію про найважливішу дату в історії новітньої України, що стала точкою відліку та зафіксувала народження нової незалежної і вільної держави, яку  розкривають документи про тривалий шлях, пройдений нашою державою, та перспективи її розвитку в майбутньому.

Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з цікавими та змістовними книжковими виставками, які будуть діяти з 21.08. до 15.09.2020 року та вітаємо із двома найголовнішими державними святами нашої країни!!! Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Хай серця наповнюються гордістю за нашу державу, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!

Методист бібліотеки
Наталія Носко

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.