Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Впродовж тижня співробітниками Куп’янського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області разом з представниками поліції та органів місцевого самоврядування було проведено рейди на водоймах Великобурлуцької територіальної громади Куп’янського району.

Дата: 19.07.2024 09:02
Кількість переглядів: 68

Фото без опису

Рятувальники нагадали відпочивальникам про заборону купання на водоймах громад, навели приклади трагічних наслідків нехтування правилами безпеки на території району, а також розповіли про небезпеку, яка може чекати їх у воді, адже через проведення постійних активних бойових дій та окупацію Куп’янського району на початку повномасштабного вторгнення у водоймах можуть знаходитися вибухонебезпечні предмети.

Рейдовики наголосили, що основними причинами загибелі людей на воді є купання у нетверезому стані, нехтування елементарними правилами безпеки, а також відсутність батьківського догляду за дітьми.

Під час бесід рятувальники нагадали відпочиваючим правила порятунку та надання домедичної допомоги потопаючим і вручили тематичні листівки.

Великобурлуцька селищна військова адміністрація не рекомендувала громадянам Великобурлуцької територіальної громади збиратися на масовий відпочинок на водних об’єктах в літній період 2024 року у зв’язку з безпековою ситуацією та близькістю кордону з рф. А також наголошувала, що на водних об’єктах, що знаходяться в межах території громади, немає облаштованих пляжів та укриттів. Відтак, купатися можна там, де дозволено.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних