Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Пішов з життя Михайло Михайлович Ситніков

Дата: 17.04.2024 10:10
Кількість переглядів: 55

Фото без опису

16 квітня 2024 року  на 57-му році життя зупинилося серце Михайла Михайловича Ситнікова – людини високопорядної, чесної, компетентного, ініціативного керівника, патріота рідної Великобурлуччини і Української держави.

Михайло Михайлович після навчання в Харківському зооветеринарному інституті свій трудовий шлях розпочав головним ветлікарем в колгоспі «Україна». Був директором ТОВ «Молочний Союз». У ПРАТ «Великобурлуцький сироробний завод»  піднявся щаблями кар’єрних сходів від начальника відділу маркетингу  до генерального директора.

З 2017 року працював заступником директора ТОВ « Богодухівський молзавод». В колективі його цінували як компетентного керівника, фахівця своєї справи. Він умів приймати потрібні рішення, постійно підвищував рівень своєї кваліфікації.

З перших днів деокупації Великобурлуцької громади Михайло Михайлович разом із Великобурлуцькою селищною військовою адміністрацією надавав відчутну допомогу батальйону ТРО, постійно підтримував українських воїнів у нагальних потребах, спрямованих на захист держави. Надійний і безвідмовний, він завжди був готовий допомогти військовим-землякам, місцевому волонтерському центру.  Кожна його добра справа була спрямована на наближення нашої перемоги.

Михайло Михайлович Ситніков нагороджений медаллю «За визволення Харківської області».

Великобурлуцька селищна військова адміністрація та Великобурлуцька селищна рада висловлють щирі співчуття рідним Михайла Михайловича Ситнікова з приводу тяжкої втрати – смерті чоловіка, батька, брата.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних