Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про проведення мобілізації, заходів з проведення обов’язкової та примусової евакуацій населення у громадах району йшлося на нараді, яку провів начальник Куп’янської РВА Андрій Канашевич.

Дата: 11.04.2024 08:10
Кількість переглядів: 44

Фото без описуУ нараді взяли керівники територіальних громад району. Присутні розглянули результати діяльності комісій з оповіщення та шляхи вдосконалення їхньої роботи у громадах району. Особливу увагу було приділено взаємодії відповідальних осіб громад із представниками РТЦК та СП і Національної поліції.

Учасники наради обговорили хід мобілізації і результати заходів із оповіщення. За підсумками наради було погоджено ряд спільних дій для забезпечення результативного виконання необхідних заходів у сфері мобілізації.

Наступним питанням стало обговорення стану справ з проведення обов’язкової та примусової евакуацій населення з окремих населених пунктів Куп’янського району Харківської області в умовах воєнного стану.

Андрій КАНАШЕВИЧ акцентував увагу на необхідності продовження заходів з інформування населення щодо умов та порядку обов’язкової евакуації, забезпечення контролю за відсутністю дітей в населених пунктах, в яких оголошена обов’язкова евакуація в примусовий спосіб.

На нараді також були обговорені питання благоустрою територій громад, в тому числі доріг загального користування, зупинок транспорту, своєчасного прибирання та вивезення сміття. Окремо обговорили план заходів з проведення інформаційної та роз’яснювальної роботи серед мешканців громад щодо заборони відвідування кладовищ в контексті мінної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних