Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

11 квітня – останній день реєстрації для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ). Тож радимо потенційним вступникам не зволікати.

Дата: 11.04.2024 08:05
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Нагадаємо: щоб зареєструватися, вступнику / вступниці потрібно за допомогою спеціального сервісу на вебсайті Українського центру оцінювання якості освіти створити персональний кабінет  і виконати в ньому такі дії:

  • вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет додаткового блоку та населений пункт в Україні або за кордоном, де він / вона планує проходити НМТ;
  • завантажити сканкопії та/або фотокопії реєстраційних документів;
  • надіслати внесену інформацію та копії документів на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Звертаємо особливу увагу на таке: якщо вступник / вступниця не натисне на кнопку «Надіслати на обробку», регіональний центр оцінювання якості освіти не зможе опрацювати внесеної ним / нею інформації, тож його / її не буде зареєстровано для участі в НМТ.

Також зауважимо, що в разі завантаження скриншота електронної копії документа в мобільному застосунку Дія замість сканкопії або фотокопії документа, що посвідчує особу, або завантаження копії документа, що підтверджує інформацію про освіту, який не відповідає вимогам, йому / їй буде повідомлено про потребу виправити недоліки й зазначено їх перелік. Усунути помилки й повторно надіслати копії документів на перевірку до регіонального центру оцінювання якості освіти потрібно буде якнайшвидше, але не пізніше 15 квітня.

Якщо вступник / вступниця не усуне недоліків, на які за результатами оброблення інформації та реєстраційних документів вказав регіональний центр оцінювання якості освіти, йому / їй буде відмовлено в реєстрації для участі в НМТ.

Так само до 15 квітня в персональному кабінеті вступник / вступниця матиме змогу змінити навчальний предмет додаткового блоку, з якого він / вона бажає пройти тестування, чи населений пункт в Україні або за кордоном, де перебуватиме в дні проведення НМТ, чи вказати на потребу в проходженні НМТ під час додаткової сесії.

У рубриці «Процедура реєстрації» докладно описано, як зареєструватися, які документи потрібно підготувати й вимоги до їх завантаження, як перевірити стан опрацювання реєстраційних документів, як унести зміни до реєстраційних даних, що робити, якщо відмовлено в реєстрації, тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних