Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рятувальники Великобурлуччини минулого тижня ліквідували 12 пожеж у природних екосистемах.

Дата: 09.04.2024 11:51
Кількість переглядів: 30

Фото без опису

Вогнеборці неодноразово попереджали мешканців Великобурлуцької територіальної громади про сувору заборону щодо спалювання рослинних залишків.  А також про адміністративну відповідальність за випалювання стерні, луків, пасовищ та опалого листя, яка складає від 3060 до 6120 гривень.

Однак, деякі  безвідповідальні громадяни нехтують забороною. Так, самовільне випалювання сухої рослинності на відкритій території за межами села Гнилиця Перша Великобурлуцької громади призвело до розповсюдження вогню на площу 20 000 м2 та спричинило тяжкі наслідки для навколишнього середовища. Завдяки чітким оперативним діям пожежно-рятувального підрозділу 12 ДПРЧ 8 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Харківській області пожежу було ліквідовано та не допущено її розповсюдження, адже вогонь міг знищити житлові будинки та людське майно.

Під час перевірки за фактом виникнення пожежі, інспекторським складом Куп’янського РУ ГУ ДСНС України у Харківській області було встановлено винну особу у скоєнні правопорушення і  притягнуто до адміністративної відповідальності. Сума штрафу склала 3060 грн.

Куп’янське РУ ГУ ДСНС України у Харківській області звертається до мешканців Великобурлуцької громади, пожежі сухостою, на деокупованих територіях, або на територіях, де велися інтенсивні бойові дії, - може призвести до детонування боєприпасів, що не розірвалися. Це вкрай небезпечно для життя цивільних людей, у тому числі для життя рятувальників.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних