Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Харківщині розглянули закупівлі Красноградської РВА

Дата: 07.03.2024 11:47
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

Фото без опису

Про це йшлося під час засідання обласної робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням її очільника – заступника начальника Харківської ОВА Євгена Іванова.

В Красноградському районі, задля підтримки внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб прийняли рішення про організацію гарячого харчування на базі місць компактного проживання при одному з місцевих закладів освіти. Для цього коштом місцевих бюджетів проводилися закупівлі продуктів шляхом укладення прямих договорів. 

«Красноградщина стала прихистком для внутрішньо переміщених та евакуйованих осіб від початку повномасштабного вторгнення. Тому підтримка людей в місцях компактного проживання – важлива складова роботи на місцях. При перевірці здійснених закупівель продуктів харчування Красноградською РВА порушень чи можливих корупційних складових виявлено не було. 

Окрему увагу приділили питанню капітального ремонту з влаштуванням системи пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей в «Слобожанському ліцеї» Кегичівської тергромади Красноградського району. В переліку робіт також передбачено відновлення та облаштування укриття, яке зможе вмістити учнів під час повітряних тривог.

«Триває підготовка до можливого запуску офлайн-навчання на Красноградщині. Ліцей – один з опорних в громаді, загальною площею понад 8 тисяч квадратних метрів. Раніше сума зазначених робіт складала 5 мільйонів, нині її перерахували і знизили до 3,7 мільйона гривень. Робота над проектно-кошторисною документацією триває», - розповів Кегичівський селищний голова Антон Доценко.

Також під час засідання обговорили тендер щодо відновлення Циркунівського ліцею. 

«З урахуванням безпекової ситуації в територіальній громаді, варто розглянути питання доцільності проведення цих робіт найближчим часом. Можемо рекомендувати відтермінувати проведення цього тендеру з перерахунком проектно-кошторисної документації. Можливо, буде ухвалене рішення про консервацію або демонтаж будівлі», - зазначив начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Андрій Алексєєв.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних