Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Великобурлуцька державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Харківській області

Дата: 11.12.2023 09:52
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

Великобурлуцька  державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Харківській області  нагадує  про зручність користування електронними сервісами Державної податкової служби України.

«Моя податкова»

Мобільний застосунок «Моя податкова» від ДПС можна завантажити на телефони як на платформі Android, так і iOS!  

«Моя податкова» -  простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян,  а також сплати податків з використанням платіжних систем.   

У розділі «Мої дані» застосунку можна отримати інформацію про:  

-  адресу реєстрації та фактичне місце проживання;  

-  обʼєкти  оподаткування;  

-  обовʼязок сплатити суму грошового зобовʼязання (ППР);  

-  стан розрахунків з бюджетом.  

У розділі «Послуги» доступно:  

-  направлення запиту на отримання відомостей про суми виплачених доходів;  

-  подання Податкової декларації про майновий стан і доходи (податкова знижка).           У розділі «Повідомлення» доступні:  

 відомості з Державного реєстру фізичних осіб- платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків; інформація з ДРФО про джерела/суми нарахованого доходу, утриманого та сплаченого податку та військового збору; листи контролюючого органу; квитанції;   

 «Моя податкова» - ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі!

«Електронний кабінет» 

За допомогою безкоштовного сервісу «Електронний кабінет» фізичні особи, фізичні особи – підприємці, юридичні особи можуть отримувати всі послуги в режимі онлайн. Офіційна сторінка Електронного кабiнету  https://cabinet.tax.gov.ua., вхід до якого здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС (http://tax.gov.ua/). Електронний кабінет складається з двох частин. У  відкритій частини  (загальнодоступній) є:

• доступ до інформації з публічних реєстрів: дані про взяття на облік платників; реєстр страхувальників; дані реєстру платників ПДВ; реєстр платників єдиного податку; інформація про РРО; інформація про книги ОРО; дані реєстру платників акцизного податку з реалізації пального; реєстр осіб, які здійснюють операції з товарами

• інформації про граничні терміни сплати податків, зборів, обов’язкових платежів та подання звітності (податковий календар)

  • перегляд та друк бланків податкової звітності
  • заповнення декларації про майновий стан і доходи
  • для громадян
  • контакти та адреси діючих центрів обслуговування платників

         У приватній  частині Електронного кабiнету в залежності від типу платника (юридична особа, фізична особа – суб’єкт підприємницької діяльності, громадянин, посадова особа державного органу тощо) надається доступ до понад 130 електронних сервісів. Для набрання статусу суб’єкту електронного документообігу та користування сервісами Електронного кабінету, платнику податків необхідно:

    • отримати кваліфікований електронний підпис;
    • пройти електронну ідентифікацію в Електронному кабінеті, розміщеного на сайті ДПС України, за допомогою отриманого кваліфікованого електронного підпису.

Отримати кваліфікований електронний підпис можна  через мобільний застосунок «Приват 24» та у наступних відокремлених пунктах реєстрації Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг за адресами:

м. Харків, пров. Академіка Підгорного, 3, ЦОП, каб. 10. тел.: (057) 393-19-72, (Центр обслуговування платників Харківської ДПІ ГУ ДПС у Харківській області)

м. Харків, вул. Петра Болбочана, 25, ЦОП, тел (057) 702-86-17, (Центр обслуговування платників Холодногірської ДПІ ГУ ДПС у Харківській області)

м. Харків, пр-т Науки, 9, ЦОП, тел.: (057) 702-20-94, (Центр обслуговування платників Шевченківської ДПІ ГУ ДПС у Харківській області).

Користуйтесь зручними електронними сервісами Державної податкової служби України. Заощаджуйте свій час!

 

У разі виникнення питань звертатися за адресою смт. Великий Бурлук, вул. Паркова, 2, (2 поверх) або за тел. (05752)53994


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних