Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Для Великобурлуцької лікарні придбали нове лабораторне обладнання

Дата: 24.11.2023 11:52
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Навесні цього року Великобурлуцька селищна рада взяла участь в обласному конкурсі міні-проєктів «Ефективна медицина в громаді» та отримала можливість за умов співфінансування місцевого та обласного бюджетів закупити сучасне медичне обладнання для своєчасної та точної діагностики, яка  проводиться за результатами лабораторного випробування.

КНП «Великобурлуцька центральна лікарня» у 2023 році отримала наступне обладнання: напівавтоматичний коагулометр -1 шт, гематологічний автоматичний аналізатор -2 шт, напівавтоматичний біохімічний аналізатор -1 шт, сухожарова шафа - 4 шт, витяжна шафа -1 шт, аквадистилятор -1 шт, центрифуга-1 шт, лічильник лейкоцитів -1 шт, столи лабораторні - 5 шт.

Лабораторне обладнання, придбане завдяки реалізації цього проєкту, забезпечуватиме наявні потреби лікарні при наданні населенню послуг, що потребують своєчасної здачі певних видів аналізів та отримання результатів.

Великобурлуцька селищна рада висловлює велику вдячність Управлінню з питань територіального і місцевого розвитку та міжнародних зв'язків виконавчого апарату Харківської обласної ради за підтримку розвитку ефективної системи надання медичних послуг у Великобурлуцькій громаді, можливість отримати сучасну медичну апаратуру та обладнання.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних