Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо всіх прихильників спорту з передачею стадіону у комунальну власність Великобурлуцької об`єднаної територіальної громади

Дата: 12.10.2020 17:18
Кількість переглядів: 513

Одним із основних спортивних об’єктів Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади і всього району є стадіон смт Великий Бурлук, який чекав на капітальний ремонт більше, ніж півстоліття. З моменту будівництва в 1963 році споруду не ремонтували жодного разу. Важливість цього не піддається сумніву, адже розвиток спортивного руху, створення умов для занять спортом, одне з найголовніших проблемних питань сьогодення.

Ще в 2018 році розпочато впровадження соціального проєкту Великобурлуцької селищної об’єднаної територіальної громади, а саме масштабний ремонт стадіону. В рамках цього проєкту було проведено реконструкцію існуючої будівлі: перекрили дах, замінили дерев’яні вікна на пластикові, встановили вхідні двері, зробили покрівлю над ганком, провели штукатурні та оздоблювальні роботи ззовні, всередині будівлі стіни вирівняли вологостійким гіпсокартоном, стелю підбили пластиком, підлогу виклали плиткою. Також приміщення забезпечили холодною та гарячою водою, встановили чотири душові кабінки, умивальники. В результаті облаштовано дві роздягальні для команд та кімнату арбітрів.

На території стадіону для глядачів розмістили нові крісла, над якими вже встановлено накриття. Відновлено вбиральню. Полагоджено та пофарбовано огорожу навколо спортивної споруди, набули охайного вигляду футбольні та вхідні ворота, було здійснено попередній етап по вирівнюванню футбольного поля. Перед матчами за необхідності відновлюється розмітка. Також придбано газонокосарку, за допомогою якої футбольне поле підтримується в належному стані.

Зрозуміло, що питанням ремонту та підтримки стадіону повинен опікуватися його власник, проте стадіон необхідний безпосередньо громаді. Майже 2 роки тривав процес вирішення питання щодо визначення власника однієї з ключових спортивних споруд селища. І нарешті, рішенням суду від 7 жовтня 2020 року, стадіон передано у комунальну власність Великобурлуцької об’єднаної територіальної громади.

Вітаємо спортивну спільноту Великобурлуцької громади з таким досягненням, зі значним кроком на шляху встановлення законного власника стадіону.

 

до ремонту

Фото без опису

під час ремонту

Фото без опису

після завенршення ремонту

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних