Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День пам'яті Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2019 17:00
Кількість переглядів: 554

20.02.2019 День пам`яті Героїв Небесної Сотні

«Хто помирає в боротьбі – в серцях живе навіки»

Щорічно 20 лютого, відповідно до Указу Президента №69 від 15 лютого 2015 року в Україні відзначається День Героїв Небесної Сотні. 

Вшанувати велику людську, громадянську відвагу та самовідданість, силу духу і стійкість громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності у 2013-2014 р., відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, зібралися небайдужі великобурлучани. У мітингу-реквіємі, що проходив у фойє КЗ «Великобурлуцький Будинок культури», взяли участь представники громадськості, органів державної влади, ветерани АТО, учні й вчителі Великобурлуцького ліцею. До присутніх звернулисясекретар Великобурлуцької селищної ради Г.Крюк та перший заступник головиВеликобурлуцької райдержадміністрації О. Шестопалов.

Минуло вже 5 років з тих подій. Проте жодна деталь, жодне слово та жоден не стерлися з пам`яті. Як ніколи не зітруться з неї обличчя Героїв Небесної Сотні. Біографії та світлини Героїв, навіть увійшовши в підручники, для нас ніколи не стануть історією. Вони – частина життя. Цього дня згадуємо людей, які змінили не тільки країну, але і кожного з нас.

За всю історію боротьби за незалежність український народ приносив у жертву найкращих синів і дочок. Останніми у цьому списку стали Герої Небесної Сотні та воїни АТО. Вони стали рішуче до боротьби зі злом, заплативши за перемогу найвищу ціну – власне життя. Їхню пам’ять учасники мітингу вшанували хвилиною мовчання. Герої не вмирають! Вічна слава Героям!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних