Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У день професійного свята привітали працівників сфери культури Великобурлуччини

Дата: 09.11.2023 13:29
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Великобурлуцька територіальна громада завжди славилася творчими людьми, які формували навколо себе унікальний культурний простір. Нині, в період повномасштабної війни, коли ворог намагається знищити нашу ідентичність, завдання працівників культури зберегти наш ідентичний код, підтримувати силу духу та допомагати боротися як в тилу, так і на фронті.

Вітаючи із професійним святом причетних, начальник Великобурлуцької селищної військової адміністрації Віктор Терещенко зазначив, що робота працівників культури в умовах війни набула іншого формату: замість переповнених залів – концерти онлайн. Але навіть в таких умовах працівники даної сфери виявляють ініціативу і творчість та роблять все для того, аби культура розвивалася. Люди, закохані у свою професію, місія яких нести добро та красу, тепер не тільки згуртовують навколо себе, а й кожен на своєму місці працює на нашу спільну Перемогу.

З нагоди професійного свята Почесними грамотами Великобурлуцької селищної військової адміністрації було нагороджено Тетяну Закопайло – керівника художнього Базового КЗ "Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради" та Юлію Сулу – керівника зразкового аматорського хореографічного танцювального колективу «Слов’яночка» Базового КЗ "Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради", Ольгу Краснікову – директора структурного підрозділу «Андріївський сільський Будинок культури», Наталію Кривоконенко – завідувача структурного підрозділу «Першогнилицький сільський клуб», Галину Ракшу - завідувача структурного підрозділу «Шевченківський сільський клуб», Тетяну Куліш – директора структурного підрозділу «Гнилицький сільський Будинок культури», Вікторію Рябокінь – директора структурного підрозділу «Шипуватський сільський Будинок культури».

До поздоровлень долучилися голова Куп’янської районної ради Ігор Коваленко та начальник Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради Олена Ситнікова. Вітала свій колектив і директор Базового КЗ «Великобурлуцький Будинок культури Великобурлуцької селищної ради» Алла Солодка.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних