Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Харківщина – лідер у реалізації проєкту «Армія відновлення»

Дата: 03.11.2023 13:23
Кількість переглядів: 85

Фото без опису

Уряд збільшив оплату за виконання суспільно корисних робіт у 1,5 рази. Відтепер у межах проєкту «Армія відновлення» оплата праці складатиме до 10 050 грн у місяць. Про це розповів директор Харківського обласного центру зайнятості Олександр Котуков.

За словами О. Котукова, Харківщина долучилась до проєкту «Армія відновлення» з початку цього року після скасування заборони проведення суспільно корисних робіт у зоні бойових дій. Станом на 01.11.2023 року на роботу в «Армії відновлення» видано понад 12,2 тисяч направлень, профінансовано  майже 100 млн грн громадянам, які беруть участь у проєкті. Це найбільший результат в Україні. Фінансування на заробітну плату учасникам суспільно корисних робіт, направлених службою зайнятості, здійснюється 100% за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

 

У Харківському регіоні рішення про організацію суспільно корисних робіт ухвалені військовими адміністраціями у всіх 7 районах. Роботи проводяться у 52 громадах, види робіт залежать від потреб конкретної громади. Учасники «Армії відновлення» займаються розборами завалів, будівництвом захисних споруд, плетінням маскувальних сіток, наданням соціальних послуг у Пунктах незламності тощо.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних