Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Борги споживачів за комунальні послуги

Дата: 02.11.2023 13:58
Кількість переглядів: 114

Фото без опису

До уваги абонентів Великобурлуцького КВКП «Водоканал»!

За інформацією начальника КВКП «Водоканал» Анатолія Шкавро,  підприємство наразі надає послуги з водопостачання,  водовідведення, вивезення твердих та рідких побутових відходів майже 1000 абонентам - мешканцям селищної територіальної громади.

        На час дії воєнного стану, для підтримки всіх громадян України, держава ввела мораторій в частині не застосування пені та штрафних санкцій на заборгованість за комунальні послуги, що є вкрай необхідним. Однак це не звільняє споживачів від абонентської плати.

Навіть якщо законом і передбачено, що у разі несплати або оплати не в повному обсязі, комунальні послуги будуть надаватися безперешкодно та не будуть нараховувати пеню і штрафи, комунальники закликають споживачів оплачувати поточні платежі за надані послуги, адже від цього залежить життєдіяльність самого комунального підприємства та своєчасність виплати заробітної плати працівникам.

Незважаючи на складні умови, працівники  комунальної служби роблять все, щоб водопостачання та водовідведення для мешканців Великобурлуцької громади були доступними цілодобово. Оперативно усуваються пошкодження мережі, своєчасно вивозяться тверді та рідкі побутові відходи.

Але на сьогодні підприємству мешканці громади заборгували 1 млн. 380 тисяч гривень. 

В період окупації, в 2022 році, у КВКП «Водоканал» виникла заборгованість перед енергопостачальною компанією України в сумі 530 тисяч гривень, яка на даний час залишається не погашеною. У разі, якщо підприємство  найближчим часом не розрахується за використану електроенергію,  водопостачання споживачам буде здійснюватися погодинно, згідно  графіка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних