Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проєкт "Армія відновлення" залучає безробітних до суспільно корисних робіт

Дата: 26.10.2023 14:09
Кількість переглядів: 143

Фото без опису

Безробітні Великобурлуцької селищної територіальної громади впродовж поточного періоду 2023 року залучалися до суспільно корисних робіт, які проводяться на території громади.

Як повідомила начальниця Великобурлуцького відділу Куп'янської філії Харківського обласного Центру зайнятості Людмила Качан, загалом було залучено 280 осіб. З кожним безробітним укладено строковий трудовий договір. Оплата праці складає 6700 грн і не може бути нижчою за мінімальну заробітну плату.

«Армія відновлення» працює на розборі завалів та відновленні житлових будинків й інших приміщень, пошкоджених в результаті бойових дій; надає допомогу постраждалому населенню, насамперед особам з інвалідністю, громадянам похилого віку, внутрішньо переміщеним особам; розвантажує гуманітарну допомогу; бере участь у ремонтно-відновлювальних роботах на об’єктах забезпечення життєдіяльності.

Правові та організаційні засади залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, а також питання соціального захисту працездатних осіб, що залучаються до їх виконання, визначені статтею 8 Законом України «Про правовий режим воєнного стану» та Порядком залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 13.07.2011року № 753.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних