Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Понад 400 тисяч родин Харкова та області своєчасно оплачують за розподіл газу

Дата: 19.09.2023 09:52
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Після змін газорозподільних компаній, вже понад 400 тисяч родин Харкова й області оплатили за розподіл газу за реквізитами філій національного оператора мереж Харківської філії та Харківської міській філії ТОВ «Газорозподільні мережі України».

У Харківській області розподіл газу забезпечує Харківська філія «Газмережі», у м. Харків – Харківська міська філія «Газмережі».

В умовах війни кожна оплачена за житлово-комунальні послуги гривня рятує опалювальний сезон. Відтак, за останні 2,5 місяці фахівці Харківської та Харківської міської філій ТОВ «Газорозподільні мережі України» обстежили 2,2 тисячі кілометрів трас газопроводів. Газовики Харківської області відновили розбиту рашистами газову систему у одному з прикордонних сіл, яке більше року залишалося без газу, локалізували наслідки обстрілів газової інфраструктури у 15 населених пунктах області. У Харкові газовики оперативно усували пошкодження від влучань снарядів на газовій системі, у найкоротші терміни відновили газопостачання до найбільш постраждалих та густонаселених мікрорайонів міста, зокрема на Північній Салтівці, Обрію, Великій Данилівці та в центрі міста.

Актуальні реквізити для оплати послуг за розподіл газу зазначені у онлайн-рахунках, що можна завантажити через особистий кабінет на сайті «Газмережі» https://my.grmu.com.ua/ та у друкованих квитанціях за розподіл газу.

Харківська та Харківська міська філії «Газмережі» звертаються до своїх клієнтів, які не встигли оплатити за розподіл газу – здійснити розрахунки. Адже саме плата за розподіл газу є джерелом відновлення газової інфраструктури, проведення ремонтів та підготовки системи до опалювального сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних