Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги внутрішньо переміщених осіб з числа осіб похилого віку, осіб з інвалідністю

Дата: 05.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 138

 Фото без опису

  Відділ соціального захисту населення Великобурлуцької селищної ради нагадує, що внутрішньо переміщені особи з числа осіб похилого віку, осіб з інвалідністю, які перемістилися з територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, в тому числі під час обов’язкової евакуації, або в яких житло зруйноване або непридатне для проживання внаслідок пошкодження та інформація про яке підтверджується відомостями Державного реєстру майна, пошкодженого та знищеного внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених військовою агресією Російської Федерації, мають право на отримання соціальних послуг у Спеціалізованому Трускавецькому санаторії «Батьківщина» та Спеціалізованому Миргородському санаторії «Слава» (тривалість надання послуги одній особі — не більш як шість місяців).

Додатково повідомляємо про умови перебування у Спеціалізованому Миргородському санаторії «Слава».

  У санаторії «Слава» внутрішньо переміщені особи із числа осіб похилого віку та осіб з інвалідністю можуть отримати 3 послуги: підтримане проживання, надання притулку та соціальна адаптація.

  На території санаторію розміщено окремі будівлі:

  • відділення підтриманого проживання та соціальної адаптації ( 3-х поверховий корпус), яке складається з 68 кімнат та розраховане для розміщення 136 осіб по 2 особи в кімнаті, у кімнаті є спільний санвузол і туалет. На кожному поверсі в холі є телевізор, холодильник;
  • відділення надання притулку та соціальної адаптації ( 6-ти поверховий корпус з ліфтом), яке складається з 52 боксованих кімнат по 2 особи в кімнаті. На бокс з 2 кімнат є роздільний санвузол. Накожному поверсі в холі є телевізор , холодильник;
  • їдальня (для осіб, які проживають у відділеннях підтриманого проживання та надання притулку передбачено 3-х разове харчування з самообслуговуванням);
  • пральня (передбачає послуги прання лише постільної білизни та рушників, виданих при поселенні, особисті речі перуться власноруч).

  Для проведення індивідуальної та групової роботи з отримувачами соціальних послуг у кожному відділенні є кабінети фахівців із соціальної роботи, соціальних працівників, психологів, лікаря, юрисконсульта, в окремій будівлі - кабінет медичної сестри з лікувальної фізкультури та кабінет фахівця з фізичної реабілітації. Для організації та проведення змістовного дозвілля проживаючих працюватиме організатор культурно-дозвіллєвої діяльності та бібліотека.

   Для отримання більш детальної інформації звертатися до відділу соціального захисту населення Великобурлуцької селищної ради, який знаходиться за адресою: вул. Паркова 2, кабінет № 12 а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних