Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дружині загиблого захисника вручили Пам’ятний лист вдячності від генерала Залужного

Дата: 01.09.2023 14:32
Кількість переглядів: 191

Фото без опису

01 вересня 2023 року до Великобурлуцької селищної військової адміністрації запросили  Вікторію Михайлюк, дружину загиблого Героя, солдата Збройних Сил України, нашого земляка-великобурлучанина  Едуарда Пилип’єва. 11 травня 2023 року війна обірвала його життя. Загинув сорокарічний Едуард під час виконання військового обов’язку з відсічі збройної агресії окупаційних військ російської федерації у Сумській області.

Т.в.о. начальника Першого відділу Куп’янського РТЦК та СП Едуард Бондарєв вручив дружині Єдуарда Пилип’єва Пам’ятного листа від головнокомандувача ЗСУ, генерала Валерія Залужного, у якому – подячні слова за жертовне служіння народу України: «Схиляюся перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна, чинами якого уславлений Володимирів Тризуб».

«Жодні слова співчуття не здатні зробити меншим той біль, що крає серце та душу рідних загиблих захисників України. Через російських загарбників дружина втратила чоловіка, діти – батька, а Україна – вірного та сміливого воїна.  Він залишається для рідних і для всіх нас Героєм. Ми будемо робити все, щоб наші нащадки завжди пам’ятали Едуарда, всіх загиблих захисників і захисниць, які віддали життя за нас з вами», - з такими словами звернувся до вдови начальник селищної військової адміністрації Віктор Терещенко.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних