Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні, 24 серпня, відзначаємо 32-у річницю проголошення незалежності України

Дата: 24.08.2023 11:01
Кількість переглядів: 203

Фото без опису

Актом проголошення незалежності України у 1991 році незалежність була відновлена, що є важливим кроком до повернення історичної справедливості. Розпад найбільшого тоталітарного режиму - СРСР - певною мірою відбувся завдяки відновленню незалежності України. Та злочинний, терористичний режим повернувся у вигляді російської федерації.

 

Починаючи з 2014 року українці воюють на  фронті, волонтерять, працюють у тилу. З 24 лютого 2022 року весь наш народ та громадяни України з новою силою доводять щодня незалежність своєї держави як найвищу цінність, а також неодмінну умову реалізації власної свободи та своїх прав. Ми усвідомлюємо, що нині йдеться далеко не лише про території і кордони, сьогодні йде кривава боротьба за саме існування Українського народу, на знищення якого зорієнтований агресор.

 

Україна ні на кого не нападала. Завжди сповідуючи ідеали миру й демократії, виявляючи повагу до чужих кордонів, міжнародного права та незалежності інших держав, Україна стала жертвою країни-терориста світового масштабу - російської федерації. Зазіхаючи на державний суверенітет і незалежність України, кремлівський режим спровокував розбалансування чинної системи колективної безпеки на європейському континенті та несприятливі наслідки планетарного масштабу.

 

Нині увесь цивілізований світ розуміє, що незалежна сильна Україна - надійний форпост його стабільності і спокою. Навіть в умовах широкомасштабної російської агресії наша держава, поміж тим, продовжує робити все, аби забезпечувати продовольством країни, які цього потребують, надавати гуманітарну й інші види допомоги у зонах стихійних лих та виконувати решту функцій, притаманних нормальній сучасній країні - суб'єкту міжнародних відносин.

 

Зустрічаючи вдруге поспіль річницю своєї незалежності у стані повномасштабної війни, війни, яка триває майже десять років, Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів.

 

Єднання Українського народу навколо захисту своєї держави, незалежності та європейського вибору, феноменальна стійкість та сміливість українців, наша ефективна офіційна і народна дипломатія сприяють потужній підтримці України цивілізованим світом.

 

Відстоюючи власну незалежність сьогодні, убезпечуємо народи Європи від можливих посягань з боку агресора, стверджуємо гідне місце нашої країни у сім’ї цивілізованих європейських держав.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних