Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітній процес у закладах освіти Великобурлуцької громади

Дата: 17.08.2023 09:02
Кількість переглядів: 764

Фото без опису

За інформацією Управління освіти, культури та спорту Великобурлуцької селищної ради, зважаючи на безпекову ситуацію у громаді, враховуючи відсутність у закладах освіти укриттів, які б відповідали вимогам ДБН В.2.2-5-97 «Будинки і споруди. Захисні споруди цивільного захисту», з метою збереження життя та здоров’я здобувачів освіти та педагогічних працівників, згідно розпорядження начальника Великобурлуцької селищної військової адміністрації Куп’янського району Харківської області від  03 серпня 2023 року №223/ОД «Про організацію освітнього процесу у закладах освіти Великобурлуцької селищної ради у 2023/2024 навчальному році» освітній процес у закладах освіти буде здійснюватись у дистанційній формі.

 

У  2023-2024 навчальному році діти громади  матимуть змогу навчатися в  6 закладах загальної середньої освіти Великобурлуцької селищної ради - це Великобурлуцький ліцей, Площанський ліцей, Андріївський ліцей, Підсереднянський ліцей, Шипуватський ліцей, Червонохвильський ліцей.

Постановою Кабінету Міністрів України від 28 липня 2023 р. № 782 «Про початок навчального року під час воєнного стану в Україні» в закладах загальної середньої освіти встановлено тривалість навчального року з 1 вересня 2023 року до 28 червня 2024 року. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних