Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До Великобурлуцької громади надійшло нове обладнання від Програми DOBRE

Дата: 31.07.2023 15:00
Кількість переглядів: 145

Фото без опису

Великобурлуцька селищна рада продовжує отримувати матеріально-технічну допомогу в рамках підписаного раніше протоколу про співробітництво з Програмою DOBRE, організацією Глобал Комьюнітіз, виконавцем Програми «Децентралізація приносить Кращі Результати та Ефективність» (DOBRE).

В рамках цього протоколу у громаді реалізовується проєкт «Забезпечення гарантованого доступу до питної води мешканців Великобурлуцької ТГ».

В червні поточного року селищна рада отримала кабелі для глибинних насосів, а в липні надійшла чергова партія інструментів: телескопічні драбини, труборізи, ключі трубні, набір ручного інструменту (лопати, ручні пилки, ломи будівельні, молотки, кувалда та інше), домкрат, точильний верстат, майже 2 км пластикових труб різного діаметру для ремонту водогону.

Частина зазначеного обладнання вже успішно використовується у роботі працівниками КВКП «ВОДОКАНАЛ» та відділу благоустрою та комунальної власності селищної ради для усунення пошкоджень об’єктів критичної інфраструктури та житлового сектору внаслідок обстрілів з боку російського агресора. Вкотре висловлюємо ширу вдячність партнерам Програми DOBRE за підтримку.

Довідково: Поставка в громаду стала можливою у рамках Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). Великобурлуцька ТГ є партнером Програми у Харківській області.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних