Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великобурлуцькій громаді відбудеться прощання із загиблим захисником України Олександром Шульжуком

Дата: 01.05.2023 10:24
Кількість переглядів: 133

У вівторок, 02 травня 2023 року, Великобурлуцька громада прощатиметься із загиблим земляком - Героєм, захисником України Шульжуком Олександром Валерійовичем. Воїну було 39 років.

Загинув Олександр 24 квітня 2023 року під час виконання бойового завдання щодо захисту свободи і незалежності України в місті–фортеці Бахмут.

З перших днів вторгнення російського агресора Олександр зі зброєю в руках боронив рідну землю. Разом з побратимами 229 батальйону 127-ї окремої бригади Сил територіальної оборони брав активну участь у минулорічному контрнаступі ЗСУ, визволяв населені пункти Харківської області.

Останнє  прощання  із загиблим Героєм відбудеться 02 травня в рідній домівці, в селищі Зелений Гай Червонохвильського старостинського округу.

Просимо гідно зустріти нашого Героя, сформувавши «живий коридор» з українською символікою маршрутом траурного кортежу. Ми зобов'язані віддати належну і, на жаль, останню шану земляку...

У цей гіркий час всі ми схиляємо голови в скорботі та жалобі за загиблим.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та друзям. Нехай добрий, світлий спомин про Олександра стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів та усіх, хто знав його, любив і шанував.

Герої не вмирають!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.