Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено засідання державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Великобурлуцькій селищній військовій адміністрації

Дата: 28.04.2023 13:10
Кількість переглядів: 152

Фото без опису

26 квітня відбулося перше засідання новоствореної державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Великобурлуцькій селищній військовій адміністрації.

В ході засідання, яке проходило під головуванням начальника Великобурлуцької селищної військової адміністрації Віктора Терещенка,  розглянули питання щодо поточної ситуації із захворюваності тварин на сказ на території Великобурлуцької територіальної громади.

За результатами інформації завідувача Великобурлуцької дільниці ветеринарної медицини Сергія Івченка та з урахуванням обговорення комісією були прийняті відповідні рішення.  

Великобурлуцькій організації Українського товариства мисливців та рибалок, Великобурлуцькому лісництву ДП «Куп’янського держлісгоспу», Великобурлуцькій ГО «Берізки» доручили постійно вживати заходи щодо недопущення збільшення кількості здичавілих домашніх тварин та доведення чисельності поголів’я лисиць до норми в 0,5-1 голова на 1000 га угідь на території Великобурлуцької селищної громади, поза межами населених пунктів.

Великобурлуцькій дільниці ветеринарної медицини доручили відновити ведення реєстру та обліку собак і котів у громадян; проводити щеплення домашніх тварин проти сказу згідно з планом протиепізоотичних заходів; забезпечити клінічний огляд та карантинування тварин при підозрі на сказ; проводити серед населення роз’яснювальну роботу щодо небезпеки захворювання сказ. Також ветпрацівникам доручили розглянути питання, щодо можливості проведення стерилізації безпритульних тварин на території населених пунктів громади.

Відділу благоустрою Великобурлуцької селищної  та Великобурлуцькій дільниці ветеринарної медицини потрібно буде розробити програму заходів, щодо регулювання чисельності безпритульних тварин на території населених пунктів з урахуванням вимог Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження».

Також низку заходів було рекомендовано вжити відділенню поліції №1 Куп’янського РВП ГУ НП в Харківській області, КНП «Великобурлуцький центр ПМСД», Великобурлуцькому відділенню Куп’янської філії ДУ «Харківський ОЛЦ МОЗ України».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних