Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 квітня - Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу

Дата: 26.04.2023 07:02
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

Шановні мешканці Великобурлуцької громади!

26 квітня виповнюються 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці.

В ту ніч радіаційна хвиля зі зруйнованого 4 енергоблоку за лічені хвилини спричинила величезну національну трагедію, завдала непоправної шкоди екології Європи, наслідки якої ми відчуваємо й досі.

Чорнобиль став символом безмежної мужності працівників станції, пожежників, медиків і всіх людей, причетних до ліквідації наслідків аварії, серед яких було багатьох наших земляків. Ризикуючи життям та здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від згубного впливу і подальшого розповсюдження радіації.

Сьогодні ми складаємо шану всім ліквідаторам, які у той трагічний час приборкували ядерну стихію, захищаючи українську землю та увесь світ від смертельної небезпеки. З глибоким сумом схиляємо голови перед світлою пам’яттю героїв, які пожертвували собою заради нас і наших нащадків.

Шановні учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС! Прийміть сердечну вдячність за ваш самовідданий подвиг і патріотизм.

Щиро зичимо вам та вашим рідним і близьким мирного неба, міцного здоров’я,  добра й злагоди на довгій життєвій стежині.  Нехай завжди поруч з вами буде людська вдячність за вашу відданість та мужність!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних