Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Великому Бурлуку з професійним святом привітали працівників житлово-комунального господарства

Дата: 17.03.2023 09:54
Кількість переглядів: 132

Фото без опису

Щорічно в третю неділю березня в Україні своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства та сфери побутового обслуговування населення.

Напередодні цієї дати, 17 березня, трудовий колектив Великобурлуцького комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водоканал», працівників відділу благоустрою та комунальної власності Великобурлуцької селищної ради привітав начальник Великобурлуцької селищної військової адміністрації Віктор Терещенко.

Попри війну та складні економічні умови, комунальники громади продовжують системно вирішувати нагальні потреби мешканців: максимально забезпечують стабільне водопостачання та водовідведення, вивезення твердих побутових відходів, прибирання територій, допомагають розвантажувати гуманітарну допомогу, яка надходить від благодійних міжнародних організацій та фондів.

Віктор Терещенко подякував всім за відданість справі, високу відповідальність і оперативність при виконанні професійних обов’язків, за внесок кожного в спільну справу, а також побажав швидшої перемоги Україні, миру, добробуту та міцного здоров’я.

За сумлінну працю, високий професіоналізм та значний особистий внесок у забезпечення галузі, кращим працівникам сфери ЖКГ Великобурлуччини були вручені почесні відзнаки та грошові премії.

Спільною Почесною грамотою Департаменту житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу  і Харківської обласної організації профспілки працівників ЖКГ України нагороджені: водій автотранспортних засобів Віктор Грицишин, підсобний робітник з благоустрою Геннадій Гореванов, машиніст насосних установок Юрій Андрущенко.

Подяки від Великобурлуцької селищної військової адміністрації отримали: підсобний робітник Юлія Келеберда, майстер по благоустрою Юрій Лузан, слюсар аварійно-відновлювальних робіт Олександр Бабак. 

Економісту Великобурлуцького КВКП «Водоканал» Світлані Поломаній, машиністу насосних установок КНС Сергію Бужану та підсобному робітник у Євгенію Подлєсному оголосили Подяку від керівництва підприємства.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних