Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

За дорученням Олега Синєгубова в Харкові та області перевірили роботу центрів масової вакцинації

Дата: 23.02.2022 08:45
Кількість переглядів: 5577

Про це йшлося під час апаратної наради голови ХОДА, яка відбулась 21 лютого.

Як зазначив директор Департаменту охорони здоров’я ХОДА Максим Хаустов, за минулий тиждень було перевірено відповідні центри та пункти вакцинації населення. Серед порушень – недотримання режиму роботи та недоліки в оформленні зовнішньої реклами.  

Олег Синєгубов також звернувся до мешканців області з проханням повідомляти про порушення, які громадяни відзначають у роботі пунктів і центрів масової вакцинації. 

«Я звертаюсь до всіх громадян нашої області: якщо ви бачите якісь недоліки щодо роботи центрів масової вакцинації або пунктів вакцинації, наприклад, ви прийшли, а немає вакцини, ви прийшли, а центр закритий, ви прийшли, а там велика черга, будь ласка, звертайтеся на "гарячу лінію" облдержадміністрації, телефонуйте до профільного Департаменту охорони здоров’я. Ми на ці виклики будемо реагувати, нам потрібен зворотний зв'язок», - повідомив Олег Синєгубов.

Номер телефону "гарячої лінії" Департаменту охорони здоров’я ХОДА з питань роботи центрів та пунктів щеплення від COVID19: (057) 705-31-52.

Також Максим Хаустов повідомив, що Департаментом охорони здоров’я ХОДА спільно з Міністерством охорони здоров’я та дитячим фондом ООН ЮНІСЕФ впроваджується проєкт «Інфоволонтери». Мета проекту – боротьба з міфами щодо вакцинації та спонукання до щеплення осіб з категорії ризику.  

За словами директора Департаменту охорони здоров’я ХОДА, щотижня представники Департаменту та волонтери з числа студентів медичного університету будуть виїжджати до громад, у яких спостерігається низький рівень охоплення щепленням. Спільно з представниками ЮНІСЕФ та сімейними лікарями вони працюватимуть із населенням, розбиваючи міфи та направляючи людей на шлях до вакцинації.  

За даними Максима Хаустова, наразі з початку вакцинальної кампанії хоча б однією дозою щеплено 55% населення, повністю курс вакцинації пройшли 51%. Додаткову дозу отримали 1864 особи і бустерну -  38 512 осіб.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.