Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заклади освіти долучились до Дня єднання

Дата: 17.02.2022 08:27
Кількість переглядів: 713

Фото без опису

Відповідно до Указу Президента України від 14 лютого 2022 року №53 та з метою консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропогандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість 16 лютого 2022 року оголошено Днем єднання.

В усіх закладах освіти, бібліотеках, музеях та будинках культури Великобурлуцької селищної ради проведені урочисті церемонії  підняття Державного Прапора України, о 10 годині 00 хвилин пролунав державний гімн України. Окрім цього, серед заходів до Дня єднання в закладах освіти  проведені уроки, лекції, засідання у форматі "круглих столів", семінарів, бесід, присвячених Дню єднання за темами: "Живи і міцній, Українська держава", "Україна разом і назавжди","Борці за єдність України", "Місце української держави у світовій спільноті", "Я - людина, Ми - родина. Дім наш - Україна", "Мій рідний край, моя земля, моя історія жива".

У бібліотеках оформлено тематичні виставки художньої літератури, фотодокументів,  періодичних видань за темами: "З Україною в серці", "Ми боремося за українську землю", "Україна - Батьківщина", "Незалежна Україна - квітучий вільний край".

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних