Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома учасників бойових дій АТО/ООС

Дата: 20.01.2022 09:06
Кількість переглядів: 273

Фото без опису

Відділом у Харківській області Міністерства у справах ветеранів України в рамках соціальної ініціативи «Зроблено ветеранами Слобожанщини» створюється нова модель співпраці між ветеранами-підприємцями, органами влади, представниками інститутів громадянського суспільства. Мета – сприяння просуванню товарів, послуг і продукції, виготовленої ветеранами (учасниками АТО/ООС), соціальної адаптації учасників бойових дій та створення позитивного образу ветерана.

Ветеранів, які виявлять бажання долучитися до проекту, просять заповнити анкету.

Посилання на анкету:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfGIdLjnSQYxCt32E2_8PUwcP91vTXXEfs-GoFH-jMmhJraKg/viewform

Відділ у Харківській області Міністерства у справах ветеранів України інформує про те, що у місті Славутичі Вишгородського району Київської області діє соціально-психологічний центр, який на загальнодержавному рівні надає соціально-психологічні, правові, інформаційні послуги ветеранам війни та членам їх родин. При центрі діє служба психологічної та правової допомоги, «Телефон довіри», для ветеранів АТО/ООС та членів їх родин.

Також повідомляють, що Міністерство у справах ветеранів України завершує створення онлайн платформи G2VEI для надання інформаційної державної сервісної підтримки ветеранському бізнесу та розбудови ветеранського бізнес-нетворкінгу. Ця платформа являтиме собою інформаційну систему, де буде розміщено інформацію про ветеранські бізнес-послуги чи товари, які пропонуються. За допомогою  G2VEI ветерани зможуть поділитися своїми здобутками, власними позитивними історіями та спонукати своїх побратимів до реалізації власних справ.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних