Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тривають роботи з ліквідації наслідків нічного снігопаду

Дата: 19.01.2022 09:50
Кількість переглядів: 299

Фото без опису

Зима не поспішає здавати свої позиції, майже щоденно підсипаючи сніг. Турбуючись про пішоходів та автомобілістів, комунальні служби Великобурлуцької громади за допомогою техніки і вручну прибирають від снігу дороги та тротуари.

Сьогодні, 19 січня, з 6–ї години ранку спецтехніка та працівники відділу благоустрою Великобурлуцького КВКП «Водоканал» розчищають снігові замети на дорожній мережі, тротуарах та пішохідних доріжках в селищі Великий Бурлук.

Минулої доби комунальники розчистили від снігу вул. Будівельників і вул. Трудова в центрі громади, вулицю в селі Жуків Яр, в селі Манцівка – до кладовища, а також територію біля «Панського ставка», де проводяться заходи на Водохрещу. Піщано-соляною сумішшю оброблено дорожню мережу в селі Гнилиця Перша, а також під’їзд до цього населеного пункту. На ці заходи було використано 6 тонн  посипкового матеріалу. Також до сіл Червона Хвиля та Нова Олександрівка було завезено по 5 тонн піщано-соляної суміші.

17 січня у Великому Бурлуку  розчистили від снігу вул. Степову, обробили  протиожеледними матеріалами вул. Зарічну, прибрали опалі гілки дерев на центральних вулицях селища.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних