Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинуйся від COVID-19, збережи своє життя!

Дата: 19.01.2022 08:57
Кількість переглядів: 257

Фото без опису

Шановні мешканці Великобурлуччини!

       В Україні триває 5 тур вакцинації від COVID-19 . Всі охочі можуть вакцинуватися у найближчих пунктах щеплення. Записатися на вакцинацію ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном 5-26-67. В наявності вакцини Коронавак, Пфайзер, Модерна.

Вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя. Особливо вразливі до вірусу COVID-19 люди с хронічними захворюваннями (бронхіальна астма, цукровий діабет, серцево-судинні захворювання, онкологічні захворювання). Люди з цими захворюваннями ризикують важко захворіти на COVID-19 та отримати ускладнення. Тому їм необхідно вакцинуватись.

Майже 100000 осіб в Україні отримали бустерну дозу вакцини, це третя доза вакцини від коронавірусу, яка підсилює ефект перших двох доз. ЇЇ можна зробити через 6-9 місяців після введення 2 дози вакцини від COVID-19. Після отримання бустерної дози не реєструється збільшення побічних ефектів, а захист від ризику важкого перебігу та смерті в наслідок коронавірусної хвороби лише покращується. Бустерну дозу рекомендують роботи м-РНК вакцинами Пфайзер або Модерна. Бустерна доза ефективна від нового штаму Омікрон, який уже зареєстрували в м. Харків та в деяких районах області.

Останнім часом знизилися кількість людей, які бажають вакцинуватися. Ми застерігаємо і попереджаємо: вірус гострої респіраторної інфекції нікуди не зник! З’являються все нові штами і захиститися від них можна тільки за допомогою вакцинації!

 

Адміністрація КНП «Великобурлуцький Центр ПМСД»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних