Великобурлуцька громада
Харківська область, Куп’янський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги фізичних та юридичних осіб!

Дата: 14.01.2022 13:31
Кількість переглядів: 281

Фото без опису

По території Великобурлуцької громади Куп’янського району прокладена магістральна волоконно-оптична лінія зв'язку державного значення. По ній здійснюється передача цифрових потоків великої ємності операторів мобільного,міжміського та міжнародного зв'язку, передаються різні дані, тощо. Траса кабелю (на місцевості) позначена замірними стовпчиками та (або) попереджувальними знаками.

Згідно «Правил охорони ліній електрозв'язку», затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.96 р. № 135 зі змінами, затвердженими Постановою Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2004 р. №1465, усі земляні роботи, в межах охоронних зон та поблизу трас кабельних ліній зв'язку, мають бути узгоджені з експлуатаційним підрозділом і проводитися тільки в присутності їх представників.

Для запобігання пошкодження магістральної кабельної лінії зв'язку державного значення, при узгодженні проєктів, передачі земельних ділянок під будівництво, у постійне чи тимчасове користування, при видачі дозволів на проведення земляних робіт, необхідно враховувати охоронні межі ліній зв'язку та наявність кабелю TOB «Атраком».

Відповідно до п. п. 21, 23 «Правил охорони ліній електрозв'язку», Центр технічного обслуговування та експлуатації №6 TOB «Атраком», який здійснює технічну експлуатацію ліній зв'язку, повідомляє, що при здійсненні запланованих робіт в районі проходження кабелю необхідно:

1) Погодити з TOB «Атраком» проєктну документацію на вcix стадіях проєктування і одержати технічні умови на виконання робіт за адресою: м.Харків, вул. Польова, 81А, ЦТОЕ-6, тел./факс (057)7333752, тел. моб.(067)4054733;

2) За три доби до початку робіт викликати представника TOB «Атраком», Куп'янськ, вул. Сватівська, 2А, тел. 067-405-41-26, 050-771-49-34, одержати дозвіл на виконання робіт.

TOB «Атраком» зобов'язується безкоштовно:

1) Надати карту(схему) з нанесеним кабелем TOB «Атраком».

2) Видати технічні умови на виконання робіт.

3) Надіслати свого представника на місце виконання робіт.

4) Визначити трасу та позначити її на місцевості в межах виконання робіт.

5) Провести інструктаж інженерно-технічних працівників і механізаторів,

задіяних на виконанні робіт.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних